Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O sedmnáctiletého talentovaného útočníka se zajímal Arsenal, na jaře oblékne dres Slovanu

Vedení Slovanu se dnes pochlubilo první letošní posilou. Modro-bílý dres bude na jaře oblékat talentovaný sedmnáctiletý útočník Martin Graiciar, který pod Ještěd přestupuje z Plzně. Už ve svém útlém věku je považován za velký talent českého fotbalu a na svém kontě má také starty v mládežnických reprezentacích.

"Martin je sázka do budoucna. Je to nesmírně šikovný hráč, o kterého má dlouhodobý zájem několik týmů ze zahraničí, v čele s Arsenalem, kde už byli i na stáži. Pravidelně působí v mládežnických reprezentacích," řekl o mladíkovi asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Martin Graiciar se narodil 11. dubna 1999 v Karlových Varech. "Ve Varech jsem s fotbalem začínal ve čtyřech letech, posledních šest let jsem hrál za Plzeň," říká Martin Graiciar.

Právě v Plzni hrával donedávna za juniorku, tam si vyzkoušel také tréninkové porce s dospělými. V Liberci by rád naplno vstoupil do dospělého fotbalu.  "Vím, že je rozdíl v rychlosti, práci s balonem i tvrdosti. Myslím, že jsem ale na to připravený a zvládnu to," věří si Graiciar.

Štítky FC Slovan Liberec, Arsenal FC, Martin Graiciar, FC Viktoria Plzeň, fotbal, Ještěd, jaro, Jaroslav Köstl, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O sedmnáctiletého talentovaného útočníka se zajímal Arsenal, na jaře oblékne dres Slovanu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.