Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Radek Voltr je definitivně hráčem Slovanu. Rád bych v sobě zase probudil střeleckou formu, říká

Radek Voltr se stal definitivně hráčem Slovanu. O jeho přestupu ze Slavie pod Ještěd se mluví už od minulého týdne, oficiálně je vše dotaženo až nyní. Radek Voltr se Slovanem odjel už na kondiční soustředění na Kypr. Zkušený hráč podepsal ve Slovanu smlouvu do června 2020.

Voltr má na svém kontě dvaapadesát ligových startů a tři branky. Zářil především při svém druholigovém angažmá ve Viktorii Žižkov, kde ho trénoval právě současný liberecký kouč Trpišovský.

"Rád bych v sobě zase probudil střeleckou formu. Poslední rok jsem byl na hostováních, a střelecky se mi moc nedařilo. Doufám, že v Liberci to prolomím," věří Voltr v oprášení své střelecké formy.

Odchovanec hradeckého fotbalu a bývalý mládežnický reprezentant přestoupil do Slavie v červnu 2015. V Edenu však odehrál pouze první půlrok a vstřelil jednu branku. Poté hostoval v Jihlavě a na podzim v Karviné, nikde se však výrazněji neprosadil.

To chce změnit v Liberci pod oblíbeným koučem. "Radek Voltr určitě dostane v Liberci větší šanci hrát. Děkujeme mu za práci odvedenou pro klub a přejeme hodně štěstí v další kariéře,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Podle něj se nejedná o hráčskou kompenzaci přestupu Jana Sýkory do Slavie, který byl potvrzen včera. 

Štítky FC Slovan Liberec, Radek Voltr, SK Slavia Praha, Kypr, Ještěd, FK Viktoria Žižkov, FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná, Jan Sýkora, Stadion Eden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radek Voltr je definitivně hráčem Slovanu. Rád bych v sobě zase probudil střeleckou formu, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.