Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Posila do útoku. Slovan po dlouhých jednáních posílí Roman Potočný z Teplic

Z Teplic do Liberce se stěhuje fotbalový útočník Roman Potočný. Autor devíti ligových branek ještě musí před podpisem smlouvy absolvovat zdravotní prohlídku a řeší se také poslední detaily přestupu. Přestupová částka za pětadvacetiletého hráče se odhaduje na zhruba pět milionů korun.

Slovan měl o hráče zájem delší dobu, až teď se ale oba kluby shodly. „Liberec předložil velmi zajímavou nabídku a sám hráč projevil zájem odejít. Po dlouhých jednáních jsme se s Libercem dohodli na přestupu hráče," řekl na klubovém webu Teplic k přestupu ředitel klubu Petr Hynek.

Liberec vysokého útočníka potřebuje, po podzimu skončil Komličenko a přišel menší Voltr, který ale může hrát i na křídle. Potočný je typický hrot, který by se mohl dobře doplňovat s Milanem Barošem i Radkem Voltrem. 

„Ještě se musí doladit poslední detaily smlouvy a hráč musí podstoupit zdravotní testy. Pak teprve bude transfer definitivní," objevilo se na twiterovém účtu Liberce. Pokud ale projde zdravotní prohlídkou, v sobotu by měl za Slovanem odcestovat na soustředění do Španělska.

Roudnický odchovanec se dostal do dorostu Sparty, odsud pak v roce 2011 přestoupil do Bohemians 1905. V kádru se ale neprosadil a tak putoval po hostováních. V dresu divizních Brozan dal Teplicím dva góly v přípravě a ty o něj projevily zájem. V 52 ligových utkáních v dresu Teplic pak Potočný stihl dát 9 branek. Na podzim zasáhl do 16 zápasů, především jako střídající hráč a dal dvě branky.

 

 

Autoři | Foto FK Teplice

Štítky FC Slovan Liberec, FK Teplice, Roman Potočný, přestup, Milan Baroš, AC Sparta Praha, Bohemians 1905, Španělsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila do útoku. Slovan po dlouhých jednáních posílí Roman Potočný z Teplic  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.