Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další ztráta na pozici stopera? Směr Sparta podle všeho nabírá zraněný David Hovorka

Zimní výprodej ve Slovanu nejspíš pokračuje. V nejbližších hodinách by měla pražská Sparta představit jako novou posilu libereckého stopera Davida Hovorku. Zatímco Sparta hlásí třetí zimní příchod, v Liberci jsou pohyby spíše opačným směrem. Po přestupu kapitána Lukáše Pokorného se bude muset trenér Jindřich Trpišovský vyrovnat s dalším odchodem.

David Hovorka nejspíš do jarní části sezony nezasáhne kvůli svému zranění, přesto je podle zdroje portálu iSport ideální čas pro přestup.

„V klubu jsou přesvědčeni, že byla ideální doba na jeho koupi. Navíc chtějí mít Davidovu léčbu pod vlastní kontrolou,“ nastínil portálu iSport zdroj, který je obeznámený s transferem. Na jeho odchodu by měl Liberec vydělat pět milionů korun.

Vážné zranění si David Hovorka přivodil při listopadovém utkání s Fiorentinou, kde si při souboji s protihráčem poranil přední zkřížený vaz. Léčba by měla trvat zhruba půl roku, reálné tak je jeho zapojení do letní přípravy.

"Nebudu si hrát na tvrďáka. Byl to pro mě šok a v prvních minutách jsem řval jak želva. V tu chvíli, jak se to stalo, jsem cítil i slyšel lupnutí. Zkoušel jsem to rozběhat, ale nešlo to," uvedl tehdy Hovorka. 

Pokud skutečně opustí kádr Slovanu třiadvacetiletý Hovorka, půjde o druhou ztrátu na pozici stopera během krátké doby. Už minulý týden se francouzskému Montpellieru upsal kapitán Lukáš Pokorný.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky David Hovorka, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, Lukáš Pokorný, Jindřich Trpišovský, ACF Fiorentina, Montpellier HSC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další ztráta na pozici stopera? Směr Sparta podle všeho nabírá zraněný David Hovorka  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.