Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Miloš Bosančić se vrací pod Ještěd. Věřím, že bude jedním z lídrů týmu, říká Nezmar

Pod Ještěd se definitivně vrací záložník Miloš Bosančić, který Slovanu pomohl vybojovat zatím poslední ligový titul. Osmadvacetiletý talent podepsal smlouvu na 1,5 roku s opcí. V letech 2009 až 2012 odehrál Bosančić za Slovan 72 ligových zápasů a vstřelil 13 branek.

„Byl to jeden z nejtalentovanějších fotbalistů, se kterými jsem kdy hrál. Za poslední roky vyspěl lidsky i fotbalově, a já věřím, že bude jedním z lídrů týmu jak na hřišti tak i v kabině,“ říká o příchodu šikovného Srba sportovní ředitel Jan Nezmar, který se s ním potkal také na hřišti. „Získáváme hráče, který může našemu týmu dodat nadstavbu, která nám na podzim chyběla. Musíme sladit jeho schopnosti s dovednostmi týmu tak, aby byl nejen platným, ale troufnu si říct i rozdílovým hráčem.V posledních měsících měl herní i kondiční výpadek, který ještě musí odstranit. Vidím na něm ale velikou chuť pracovat a toto manko smazat,“ nepochybuje Jan Nezmar.

Z návratu do Liberce má radost i samotný hráč. S týmem absolvoval také soustředění ve Španělsku. „Myslím si, že je to pro mě v současné chvíli nejlepší možný krok. Měl jsem sice i nějaké jiné nabídky, ale o tom se nechci bavit. Jít do Slovanu pro mě bylo prioritou,“ vysvětluje Miloš Bosančić. S týmem byl populární "Boske" od začátku zimní přípravy. Přesto podepsal smlouvu až dnes. „Dlouho jsem nehrál. Naposledy jsem nastupoval v Thajsku, ale tam skončila liga před třemi a půl měsíci. Do toho jsem měl také nějaké zdravotní problémy, takže jsem chtěl vědět, jak na tom jsem. Nechtěl jsem jen přijít do Liberce a být tu k ničemu,“ říká Bosančić.

Štítky Miloš Bosančić, Ještěd, Jan Nezmar, Liberec, Španělsko, Thajsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Bosančić se vrací pod Ještěd. Věřím, že bude jedním z lídrů týmu, říká Nezmar  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.