Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalový podzim je u konce. Na programu je divize a pár dohrávek

Podzimní část fotbalových soutěží je u konce, tento víkend už se hraje jen divize na Rapidu a také několik dohrávek. Pak se až do jara fotbaly odmlčí. V Liberci tak už bude úřadovat jen Slovan, který odehraje doma ligu i zápas evropského poháru.

 

Rapid se jako divizní nováček drží na dně soutěže. Za celý podzim vyhrál pouze dvě utkání a se sedmi body je beznadějně poslední. Alespoň přiblížit k ostatním by se mohl v posledním kole proti Svitavám. Ty jsou zatím šesté. Zápas se hraje v sobotu ve 13.30 na umělce v Harcově.

V krajských soutěžích už je dohráno, zbývá jen několik málo dohrávek. V I.A třídě přivítá Horní Branná Stráž pod Ralskem. V I.B třídě východ se hrají ještě čtyři zápasy. Pěnčín přivítá Zásadu, Rokytnice Rovensko, Držkov Plavy a béčko Velkých Hamrů Kokonín. Začíná se v sobotu ve 13.30. V západní skupině jsou potřeba dohrát dva mače. Bukovany v Novém Boru přivítají Novou Ves (neděle 13.30) a béčko Doks hraje v Jestřebí se Zákupy (sobota 13.30).

V okrese už zbývá jediný zápas a bude hotovo. Béčko Krásné Studánky se utká s Vratislavicemi. Hraje se na umělce U Nisy v sobotu v 10.

Autoři

Štítky fotbal, Liberecko, přebor, FC Slovan Liberec, Svitava, Stráž pod Ralskem, Pěnčín, Rovensko, Držkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový podzim je u konce. Na programu je divize a pár dohrávek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.