Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Generálka na sezonu: Slovan přivítá Zaglebii Lubin

Už se to blíží, Slovan už příští čtvrtek vstoupí do předkola Evropské ligy v Košicích, tuhle sobotu ho tak čeká generálka. A bude se hrát U Nisy, takže fanoušci si mohou přijít omrknout formu Libereckých a také posily, kterých se tentokrát pár urodilo. Zápas s polskou Zaglebií Lubin začíná v 17 hodin.

Zaglebie Lubin má dva tituly z polské nejvyšší soutěže, naposledy ligu vyhrála v roce 2007. Týmem prošli i v Liberci dobře známí Jiří Bílek nebo Ivan Hodůr. Do Liberce ale přijede jako druholigová, protože v minulé sezoně sestoupila.

Zápas se hraje na hlavním hřišti, které je po letní pauze skvěle připraveno. Výkop je v 17 hodin a vstupné je 50 korun, permanentkáři jdou zadarmo a zadarmo půjdou i ti, co si pořídí vstupenku na domácí zápas s Košicemi.

Slovan představí několik posil, zda budou v základu, to je otázka. Před novou sezonou přicházeli hráči hlavně ze Slovenska. Do útoku dorazil nejlepší střelec slovenské druhé ligy Michal Hamulák, zálohu vyztuží zkušený Branislav Obžera. V pátek Slovan dotáhl přestup nejlepšího hráče slovenské ligy za rok 2013 Tomáše Ďubeka.

Po skončení zápasu proběhne v prostorách stadionu beseda s novým koučem Slovanu Samuelem Slovákem a sportovním ředitelem Janem Nezmarem.

Autoři

Štítky Košice, Lübben (Spreewald), Lužická Nisa, Liberec, Jiří Bílek, Branislav Obžera, Slovensko, Samuel Slovák, Jan Nezmar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Generálka na sezonu: Slovan přivítá Zaglebii Lubin  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.