Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jiný Slovan ve druhé půli otočil zápas se Slavií

Parádní druhý poločas přinesl Slovanu další tři body a vítězství nad pražskou Slavií. Po rozpacích z první půle nastoupil po přestávce jiný tým a ti, co se na fotbal chodí bavit, museli být spokojeni. Už ve čtvrtek hraje Liberec další předkolo poháru se Švýcarským Curychem, tak snad se tým dobře naladil.

První půle zápasu se Slavií nebyla ze strany domácích nic moc. Snaha byla, ale jak by se řeklo v tenise, nevynucených chyb bylo až hrůza. Přesto hrál Slovan celkem vyrovnaný zápas, i když nebezpečnější byla Slavia. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, v poslední minutě půle po pěkné kombinaci udeřil Kisel.

Jenže po přestávce se Slovanu podařilo bleskově vyrovnat. Už ve 46. minutě poslal do vápna parádní centr Kušnír a od Rabušice se míč odrazil do sítě. Liberečtí najednou po hřišti létali, a i na tribunách panovala výborná atmosféra. Po hodině hry navíc opět po výborném centru Kušníra znovu skóroval Rabušic a U Nisy bylo veselo. 

Jenže pak i Slavia ukázala pěkné momenty, především šance Kisela a Koreše zaváněly gólem. Na druhé straně se několikrát skvělým únikem předvedl Delarge, jenže to zakončení.

A tak zápas skončil 2:1, Slovan má po dvou ligových zápasech 6 bodů. Stejně jako Plzeň a Sparta. A hned ve čtvrtek se pokusí zaskočit v pohárové Evropě FC Curych. Na zápas je stejné vstupné jako na ligu, permanentkáři jdou opět zadarmo. Zápas začíná ve 20.15.

Slovan Liberec - Slavia Praha

Branky: 46., 59. Rabušic - 44. Kisel, ŽK: 3:5, ČK: 0:0, Rozhodčí: Zelinka - Mencl, Hájek
Diváci: 6638

FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kováč, Kelič, Frýdek - Hušek (76. Sackey), Rybalka (46. Fleišman) - Delarge, Pavelka, Kalitvincev (88. Kolár) - Rabušic
SK Slavia Praha: Černý - Nitranský, Petrák, Bortel, Čonka - Gecov, Zmrhal - Mičola (76. Štěpán), Kisel, Juhar (56. Koreš) - Fenin (66. Škutka)
 

Slovan otočil se Slavií

Pondělí, 29. července 2013, 08:16

Hrdina Rambo. trefil se dvakrát
Trenér golmanů Veselý. Jeho svěřenec KOvář zachytal výborně

Autoři

Štítky slovan, slavia, liga, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Curych, FC Zürich, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiný Slovan ve druhé půli otočil zápas se Slavií  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.