Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Košický talent hledá angažmá. Teď ho zkouší liberecký Slovan

Oblékne od jara dres Slovanu defenzivně laděný slovenský fotbalista Juraj Hovančík? Podještědský manšaft má třiadvacetiletého rodáka z Prešova na testování. O možném přestupu informoval v průběhu týdne sportovní portál Profutbal.sk. Hovančík si po šesti sezonách v Košicích hledá nové angažmá.

„Z některých věcí jsem byl už dost rozladěný. Řekl jsem, že když mi zaplatí starý nedoplatek, můžeme se bavit o nové smlouvě. Věděl jsem ale, že to není moc reálné, tak jsem se rozhodl smlouvu neprodloužit,“ sdělil před nedávnem Juraj Hovančík pro Osporte.sk. Ještě před několika lety si přitom slovenský manšaft Hovančíka hýčkal jako velký talent.

Mladý fotbalista byl před nedávnem na zkoušce v italské Ternaně. V minulosti si ho vyzkoušel třeba FC Middlesbrough a o rok později ho testoval Blackburn Rovers. Hovančík by podle svých slov by chtěl vyzkoušet novou výzvu a rád by si našel spolehlivý klub s vysokými ambicemi. V barvách Slovanu nastoupil už při sobotním utkání Tipsport ligy proti Slavii.

V dresu Slovanu se o víkendu objevil také například dvaadvacetiletý Ital Marco Migliorini, který je v Liberci také na zkoušce. Ten má kromě jednoho startu za mládežnickou reprezentaci Itálie na svém kontě také pět ligových utkání za Brno v roce 2011. Po návratu do Itálie se objevoval pouze v nižších ligových soutěžích.

Štítky FC Slovan Liberec, Juraj Hovančík, Košice, Prešov, Itálie, Blackburn Rovers FC, SK Slavia Praha, Tipsport liga, FC Zbrojovka Brno, Marco Migliorini

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Košický talent hledá angažmá. Teď ho zkouší liberecký Slovan  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.