Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Povede liberecký Slovan jeho bývalý hráč Samuel Slovák?

Slovan už prý má nového trenéra. Má se jím stát Samuel Slovák, jako asistent přijde jeho krajan Jozef Valachovič. S touto informací přišel server Efotbal. Média na Slovensku to berou jako hotovou věc, podle Slováka, ani podle libereckého klubu ale nic hotového není. Jednání ale probíhají.

U áčka Slovanu tak nejspíš skončí David Vavruška, který tým převzal po odvolaném Jaroslavu Šilhavém a dovedl ho do předkola Evropské ligy. Vavruška se tedy vrátí k rozdělané práci u juniorky, podle informací z klubu by ale jeho spolupráce s trenéry prvního mužstva měla být ještě intenzivnější.

Samuel Slovák pro server športky.cz potvrdil, že se Slovanem jedná. „Nic ale není uzavřené, Uvidíme, jak to dopadne,“ řekl. Jisto o trenérovi by mělo být nejpozději příští pondělí, příprava startuje jen o dva dny později.

Pokud tým převezme slovenské duo, nepůjde do neznáma. Samuel Slovák i Jozef Valachovič Liberec znají. Oba tu působili a patřili k oporám mužstva, i když Slovák toho v Liberci kvůli zranění moc neodehrál. Oběma je 38 let a patří k mladým, progresivním trenérům.

Slovák naposledy vedl Slovan Bratislava, se kterým vyhrál double, tedy ligu i domácí pohár. V další sezóně byl ale brzy odvolán poté, co tým z kvalifikace o Ligu mistrů vyřadil bulharský mistr Ludogorec Razgrad a v domácí soutěž prohrál s Trenčínem.

Autoři

Štítky slovan, slovák, valachovič, Samuel Slovák, FC Slovan Liberec, trenér, Jozef Valachovič, Slovensko, David Vavruška, Evropská liga UEFA, Liga mistrů UEFA, PFK Ludogorec Razgrad, ŠK Slovan Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povede liberecký Slovan jeho bývalý hráč Samuel Slovák?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.