Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Skvěle, Slovan vybojoval poháry i pro příští sezonu!

Vítězstvím na Dukle si liberecký Slovan zajistil pro příští sezonu start v Evropské lize. Teplice totiž remizovaly doma s Ostravou a Liberec už má po výhře 1:0 v Praze čtyřbodový náskok. Slovan si tak zahraje v evropských pohárech třetí sezonu za sebou. Bude hrát druhé předkolo Evropské ligy.

Na Dukle se do sestavy vrátil odcházející kapitán Radoslav Kováč a obrana Slovanu držela pevně a gól nedostala, i když Dukla si několik dobrých příležitostí připravila. Výborně zachytal Hroššo a jediný gól vstřelil nádhernou ranou z asi pětadvaceti metrů David Pavelka.

Zápas zbytečně zdramatizoval Sackey, který se nechal v 56. minutě po druhé žluté vyloučit. Dukla pak Slovan zmáčkla, vyrovnat se ji ale nepodařilo.

Slovan tak opět čekají poháry, třetí sezonu po sobě!

29. kolo Gambrinus ligy

Dukla Praha - Slovan Liberec 0:1 (0:1)

Branka: 37. Pavelka, ŽK: 51. Štětina - 22. Sackey, 39. Kolár, 79. Budnik, ČK: 56. Sackey, Rozhodčí: Královec – Wilczek, Vlasjuk.
Diváci: 1624

FK Dukla Praha: Rada – Romera, Štětina, Jeřábek, Mat. Hanousek – Juroška (67. Hlinka), Gedeon, Ouedraogo (67. Hanzel) – Mar. Hanousek (77. Marek), Pospěch, Černý.
FC Slovan Liberec: Hroššo – Coufal, Kováč, Rajnoch, Fleišman – Frýdek (82. Novotný), Pavelka, Sackey, M. Jarolím, Kolár (46. Delarge) – Budnik (90+1. Pimpara).

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, FK Dukla Praha, Evropská liga UEFA, FK Teplice, Ostrava, David Pavelka, Radoslav Kováč, 1. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skvěle, Slovan vybojoval poháry i pro příští sezonu!  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.