Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan má zvučnou posilu: Do obrany přichází stoper Rajnoch

Nahradit Renáta Keliće a od příští sezóny snad i Radka Kováče. S těmito cíli přichází do Liberce stoper Jan Rajnoch. O jeho příchodu se spekulovalo několik dní. V neděli Slovan s dvaatřicetiletým hráčem podepsal smlouvu do konce sezóny s opcí. Zajímavostí je, že Rajnoch pochází z Liberce, nikdy tu ale fotbal nehrál.

"Honzu jsme si vytipovali jako adekvátní náhradu za Keliće, a počítám, že dokáže nahradit i Radka Kováče. Oba jsou to podobní hráči s velkým přínosem na hřišti i v kabině. Rajnoch je vítězný typ hráče, kterého potřebujete v každém týmu. Oslovili jsme ho s nabídkou, jsem rád, že jí přijal," řekl pro klubový web Jan Nezmar.

O zájmu Slovanu se mluvilo už několik dní. Poté, co Rajnoch ukončil angažmá v Turecku, se přestup považoval za hotovou věc. Slovan tak bude mít do léta velmi zajímavou stoperskou dvojici Kováč – Rajnoch.

Jan Rajnoch se narodil v Liberci, s fotbalem začal ale až v devíti letech v Praze, kam se s rodiči přestěhoval. Slovan se o něj zajímal už před deseti lety, kdy hrál ve Slovácku, nakonec ale odešel do Mladé Boleslavi. Odtud zamířil do zahraničí, v Turecku vystřídal celkem tři kluby. V národním týmu odehrál 16 zápasů, naposledy si zahrál 9. března 2011 prosti Skotsku.

Autoři

Štítky slovan, rajnoch, FC Slovan Liberec, Jan Rajnoch, Turecko, Jan Nezmar, FK Mladá Boleslav, 1. FC Slovácko, Praha, Skotsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan má zvučnou posilu: Do obrany přichází stoper Rajnoch  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.