Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan si v Tipsport lize zahraje už jen o čest proti Slavii

Tři zápasy odehráli hráči Slovanu Liberec v zimní Tisport lize. Nejprve remizovali s Bohemians, pak prohráli s Pardubicemi a nakonec rozstříleli České Budějovice. Do finálových bojů ale postupuje jen vítěz skupiny, což jsou Bohemians. Slovan už si zahraje jen jeden zápas o čest proti pražské Slavii. Hraje se v sobotu v poledne v Edenu.

Oba týmy se spolu v probíhajícím ligovém ročníku střetnou už potřetí. Bilance je vyrovnaná, nejprve Slovan Slavii doma porazil 2:1, Slavia pak v odvetě Liberci porážku stejným výsledkem oplatila. Slovan si s pražským týmem navíc zahraje i v generálce na ligu a pohárové utkání s Alkmaarem.

Zápas Tipsport ligy se hraje na umělé trávě v Edenu v sobotu od 12 hodin.

V dresu Slovanu se může představit několik zkoušených hráčů, Liberec testuje například italského stopera Miglioriniho, slovenského záložníka Hovančíka či korejského obránce Bong Wong Chea. Připraven bude i Ukrajinec Budnik, který dal Budějovicím dva góly a také Marek Jarolím. Do Slovanu s velkou pravděpodobností zamíří také Jan Rajnoch.

Autoři

Štítky slovan, Tipsport, budnik, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Bohemians 1905, SK Dynamo České Budějovice, Stadion Eden, FK Pardubice, Tipsport liga, Marek Jarolím, Jan Rajnoch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si v Tipsport lize zahraje už jen o čest proti Slavii  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.