Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Nisy se utkají dva poslední mistři. Je tu Viktorie Plzeň

Souboj dvou posledních mistrů nabídne 8.kolo nejvyšší fotbalové soutěže. K Nise přijede Plzeň a kdo by ji nechtěl porazit? Hráči Slovanu v reprezentační pauze jistě nabrali ztracené síly a na plzeňskou Viktorii vletí.

 

I když pravděpodobnější bude, že Liberec počká na to, co vymyslí Plzeňští a bude chtít vyrážet ke smrtícím brejkům. Stejně jako s Udine, stejně jako při derby v Jablonci. „Vyhovuje nám hrát z bloku a na brejky,“ prohlásil například středopolař David Pavelka.

Pryč je doba, kdy Slovan soupeře přehrával líbivým útočným fotbalem, ale dokud se bude vyhrávat, fanoušci defenzivnější pojetí určitě odpustí. Navíc k Nise přijede tým s obrovskou ofenzivní silou, který ale má okénka v obraně, tak proč toho nezkusit využít.

Naposledy Viktorka v Liberci vyhrála 2:1, když prohrávala, ale zápas dokázala otočit i v deseti. Tehdy si velká část libereckých fanoušků říkala, že ten zápas měl Slovan dotáhnout do vítězného konce. Ale nedotáhl a v pátek má šanci na reparát.

Slovan se s Plzní v lize střetl celkem dvaatřicetkrát. Vyhrál 16 zápasů a jen 7 prohrál. Skóre je 43:29 ve prospěch Liberce, z dlouhodobých statistik by tak měl být Slovan jasným favoritem. V posledních letech se ale situace diametrálně změnila, což všichni zaznamenali, favoritem tedy budou hosté.

Zápas začíná ve 20:15 a půjde o jeden z ligových vrcholů Slovanu na domácím stadionu.

SOUTĚŽ

Zkuste si do začátku utkání tipnout konečný výsledek. Správnou odpověď odměníme malou pozorností. Tipy pište do komentářů pod článek. Pokud se sejde více správných odpovědí, vítěze z nich vylosujeme. 

Autoři

Štítky slovan, plzeň, liga, FC Viktoria Plzeň, Lužická Nisa, FC Slovan Liberec, FK Baumit Jablonec, David Pavelka, Udine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Nisy se utkají dva poslední mistři. Je tu Viktorie Plzeň  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.