Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Večerní futsalový turnaj na Harcově ovládla liberecká Slavia

Jednoho chmurného večera, přesněji ve středu 25. 3. 2014, se uskutečnil na dolní hale Katedry tělesné výchovy TUL další večerní turnaj ve futsalu. Odstartoval tím dlouhou sérii večerních turnajů, které mají mnohaletou tradici. Skoro každý týden bude následovat další noční turnaj oblíbených sportů.

Futsalový turnaj se koná každý semestr a pyšní se veliké divácké i hráčské popularitě. Letos byl rozšířen až na 12 týmů, jelikož zájem byl opravdu enormní. Turnaj se zaplnil během několika málo hodin.  Zúčastněné týmy byly následující: FC Křupky, které tento turnaj vyhrály několikrát v předešlých ročnících, či loňský obhájce Youngsters. Turnaj poctila svou účastí druholigová futsalová Slavia TU Liberec, papírově jasný aspirant na titul. Vše bylo však pouze v duchu spekulací, jelikož stoupající únava a zvyšující se koncentrace chmelového nektaru v krvi, udělá své.

Dalšími zúčastněnými týmy tedy byly FuckCOOLta TV, Zlej se(n), Sport Group, TTNF Liberec, Angry Dicks, Tyč Tyč Tým, KHI, Zatím bez názvu. Dvanáctku účastníků uzavíral černý kůň turnaje, FC Peltaven. Bylo k vidění spoustu krásných duelů, hrál se velice atraktivní a kvalitní futsal, diváci skandovali a halou dýchala ta pravá sportovní atmosféra. To vše lemováno nádechem kolejního studentského života.

Čtvrtfinálové karty byly rozdány a na konci toho všeho stál nový mistr. Král je mrtev, ať žije nový král. Slavia TU Liberec zvládla všechny zápasy a dominovala, byť finále nerozluštil ani zlatý gól během pětiminutové nastavení a muselo se tedy vše rozhodnout až v penaltovém rozstřelu. Tým Youngsters byl více než zdatný soupeř. O konečné třetí místo se porvaly týmy FC Křupky a TTNF Liberec, kde svou sílu a zkušenosti ukázaly Křupky a na časomíře se skóre zastavilo na číslech 3:2. A dál se už jenom slavilo a slavilo, případně zapíjel žal v Zanzu na baru.                                   

Celkové pořadí: 1. Slavia TU Liberec 2. Youngsters 3. FC Křupky 4. TTNF Liberec 5. Zlej se(n) 6. FC Peltaven 7. Zatím bez názvu 8. KHI 9. Tyč Tyč tým 10. Sport Group 11. FuckCOOLta TV 12. Angry Dicks

Napsal Martin Vojtíšek

Štítky harcov, futsal, turnaj, SK Slavia Praha, FC Slovan Liberec, křupky, Martin Vojtíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večerní futsalový turnaj na Harcově ovládla liberecká Slavia  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.