Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hokej

Sedmá výhra v řadě. Krenželok rozhodl v Olomouci gólem minutu před koncem

Liberečtí hokejisté berou sedmou tříbodovou výhru v řadě. V Olomouci šlo o vyrovnané utkání, které rozhodl Krenželok minutu před koncem. Do prázdné brány pak vítězství těsně před koncem jistil Petr Jelínek.

Šestá výhra v řadě. Tygři porazili Jágrovo Kladno těsně 2:1

Po pěti prohrách v řadě nastartovali liberečtí hokejisté sérii mnohem příjemnější. Porazili Kladno 2:1 a vyhráli tak už šesté extraligové utkání v řadě. Vítězný gól vstřelil Libor Hudáček.

Jágr táhne i v Liberci. Páteční zápas s Kladnem je vyprodaný

Fenomén Jágr působí i v Liberci. Legendární hokejista přijede se svým Kladnem v pátek do Liberce a domácí klub hlásí, že na zápas je vyprodáno.

Zabiju tě, křičel na rozhodčího. Jablonecký hokejista Frk si do konce sezony nezahraje

Ve velkých emocích se dohrávalo utkání třetí nejvyšší hokejové soutěže mezi Jabloncem a Řisuty na konci října. Hned dva domácí hráči dostali trest do konce utkání, Marek Frk navíc za urážky rozhodčímu vyfasoval trest až do konce sezony.

Tygři to Litvínovu nandali. Podařilo se jim vyhrát po čtvrté v řadě

Tygři si dnes připsali čtvrtou výhru v řadě, když doma porazili Litvínov 6:1. Zároveň se jednalo o první zápas, kdy oblékl dres Tygrů i nový brankář Dominik Hrachovina.

Po konci ve Švýcarsku zamířil pod Ještěd. Gólman Hrachovina posílil Tygry

V pětadvaceti letech si poprvé zahraje českou nejvyšší soutěž. Brankář Dominik Hrachovina skončil ve Švýcarsku a posílí liberecké hokejisty, kteří měli v posledních týdnech velké problémy v obraně.

FOTO: Birner rozhodl o dnešním vítězství Tygrů v halloweenském utkání

Speciální utkání v děsivé náladě a s netradiční výzdobou se dnes libereckým šelmám vyvedlo. V 16. kole extraligy porazily Vítkovice 3:2.

Tygrům se stále nedaří. Ani dnes nad Hradcem nevyhráli

Bohužel ani po čtyřech prohrách v řadě si dnes liberecký tým nepřipsal vítězství. Čtrnácté kolo extraligy skončilo 3:2 pro Hradec Králové.

Bídná série trvá, Tygři proti Varům prohráli čtvrtý extraligový zápas v řadě

Měl to být zápas, který nakopne liberecké hokejisty po třech prohrách v lize a prohře s Augsburgem v Lize mistrů. Jenže se propadli do ještě větší deprese, s Karlovými Vari totiž Tygři prohráli, a navíc nevstřelili ani gól.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.