Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokej

Tygři v dramatickém zápase podlehli Hradci po prodloužení, rozhodl Jergl

V liberecké Home Credit Aréně se ve třetím zápase série play-off střetli domácí Tygři s Mountfieldem Hradec Králové. Série se do Liberce přesunula za vyrovnaného stavu 1:1. Druhý bod si ovšem nakonec připsal hostující Hradec, který zvítězil 2:1...

Druhé vítězství Tygři v Hradci nepřidali. Domácím podlehli 2:3

Také druhé utkání čtvrtfinále mezi Hradcem a Libercem bylo hodně podobné. Góly padaly až od druhé třetiny, tentokrát ale dali domácí o jednu branku víc a vyhráli 3:2. Série se tak za nerozhodného stavu stěhuje do Liberce.

Tygři třemi góly otočili první utkání čtvrtfinále v Hradci a ujali se vedení v sérii

Liberečtí hokejisté vyhráli první utkání čtvrtfinále. Na ledě Hradce zvítězili 4:2, když necelých pět minut před koncem prohrávali 1:2. Třemi brankami v závěru ale zápas otočili a připsali si první výhru v sérii.

Něco takového se mockrát nepodaří, zářil po obratu dvougólový střelec Dlouhý

V libereckém dresu je známý jako bojovník ze čtvrté lajny, který nevypustí jediné střídání. V rozhodujícím utkání série předkola se ale stal hrdinou, když dvěma góly zavelel k velkolepému obratu z 0:3 na 4:3. Adam Dlouhý si vítězství vychutnával,...

Bílí Tygři porazili Plzeň a míří do čtvrtfinále play-off, kde se utkají s Hradcem

Liberec dokázal i přes těžký úvod utkání otočit zápas a vyhrát v prodloužení. Čtvrtfinále play-off nás tak čeká 19. března v Hradci Králové.

Flynna při rozhovoru vytočil sprostý fanoušek. Plzeň zkur… reagoval liberecký hráč

Při prohře Liberce ve čtvrtém utkání předkola v Plzni patřil k nejlepším hráčům Tygrů, dal také jediný gól svého týmu. Krátce po utkání byl ještě plný emocí, když dával v mixzóně rozhovor České televizi. Jenže po celou dobu na něj sprostě...

Tygři v Plzni padli v prodloužení. O postupujícím rozhodne páté utkání v Liberci

Sérii předkola mezi Libercem a Plzní rozhodne až poslední pátý zápas. V tom čtvrtém totiž vyhrála domácí Plzeň 2:1 v prodloužení a sérii tak srovnala na 2:2. Páté utkání se hraje v úterý v Liberci.

Tygři mají postupový mečbol. Třetí zápas v Plzni vyhráli 3:1

Liberečtí hokejisté po debaklu na domácím hřišti ve druhém zápase předkola chtěli získat druhý bod a tedy mečbol. A to se jim nakonec povedlo, když vyhráli 3:1.

Těžký úder pro Tygry. Ve druhém zápase s Plzní schytali debakl 0:6

Po dobrém výkonu libereckých hokejistů v prvním utkání předkola přišel šok. Ve druhém zápase totiž Tygři podlehli Plzni 0:6! Série se tak za stavu 1:1 přesouvá na západ Čech.

Tygři zvládli vstup do předkola. Plzeň porazili 4:1

Liberečtí hokejisté mají první bod série předkola play off proti Plzni, když zvítězili 4:1. Dvěma góly se ukázal Jakub Rychlovský. Série hraná na tři vítězná utkání pokračuje v Liberci už ve čtvrtek.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.