Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři mají playoff jisté. Za týden začne předprodej vstupenek na první domácí zápasy

Sedm kol před koncem základní části Tisport extraligy je jasné, že i kdyby Bílí Tygři nezískali už ani bod, skončí nejhůře na šestém místě. A tak se klub rozhodl už s předstihem začít prodávat vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Předprodej začne v pondělí 20. února.

I když není jasné, s kým se Tygři ve čtvrtfinále utkají, první vstupenky půjdou do prodeje už za týden. Předprodej vstupenek na první dva domácí duely čtvrtfinále klub zahájí už 20. února v 9:00 na Rotundě Home Credit Areny. „Až do pátku třetího března upřednostníme majitele permanentních a klubových karet. Od pondělí šestého pak bude spuštěn volný prodej vstupenek pro všechny fanoušky,“ upřesnila marketingová manažerka Bílých Tygrů Barbora Saitlová.

Permanentkáři budou mít ještě jednou výhodu. K permanentce si mohou koupit ještě čtyři vstupenky navíc. Klub se jim tak odvděčuje za celosezónní přízeň.

V tom případě je ale možné, že na ostatní fanoušky moc vstupenek nezbude. „Pokud chtějí mít fanoušci absolutní jistotu, že o zápasy play-off nepřijdou a nechtějí ani čekat ve frontách, nabízíme jim stále k prodeji permanentní vstupenku do Česká Spořitelna Klubu, která je platná i pro zápasy play-off. Aktuálně ji stále máme v nabídce s výraznou, téměř poloviční slevou,“ dodala Saitlová.

Ceny vstupenek se oproti loňsku zvýší v průměru o deset korun.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky vstupenka, čtvrtfinále, Home Credit, Česká spořitelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři mají playoff jisté. Za týden začne předprodej vstupenek na první domácí zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.