Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Buďte u toho! Tygři převezmou svůj čtvrtý pohár pro vítěze základní části extraligy

Historie se opakuje, zatím tedy alespoň částečně. Bílí Tygři Liberec si v 51. extraligovém kole pojistili první příčku tabulky a počtvrté ve své extraligové historii se stanou vítězi základní části nejvyšší hokejové soutěže. Prezidentský pohár převezmou před utkáním s Mladou Boleslaví v pátek 3. března. Slavnostní ceremoniál začne už v 18:00.

Liberecký tým sice za svým loňským rekordním výkonem zaostal, ale i tak zaznamenal největší počet výher (30) v aktuální sezóně a jako jediný z týmů se vyhoupl ke stobodové hranici. A to do konce základní části ještě zbývá odehrát poslední utkání.

Bílí Tygři jsou v dlouhodobé fázi sezóny vůbec nejúspěšnějším extraligovým týmem od začátku nového tisíciletí. V posledních sedmnácti sezónách se žádnému jinému celku nepodařilo získat Prezidentský pohár čtyřikrát.

Prezidentský pohár pro vítěze základní části předá ředitel Tipsport extraligy Josef Řezníček přímo do rukou hlavních představitelů klubu - prezidenta Petra Syrovátka a generálního manažera Ctibora Jecha. Ceremoniálu se zúčastní rovněž trenéři mládežnických týmů Bílých Tygrů, kteří se každodenní prací zasloužili o výchovu mnoha výjimečných hokejistů, včetně těch, kteří se v posledních letech podílejí na libereckých úspěších.

Téměř ihned poté, co Bílí Tygři převezmou Prezidentský pohár do své péče, poputuje cenný originál „mezi diváky“. V přestávce mezi 1. a 2. třetinou bude trofej vystavena vedle infopultu na ochozu Home Credit Areny. Ve druhé přestávce se pak pohár přestěhuje do prostor ČS Klubu.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, BK Mladá Boleslav, Extraliga ledního hokeje, Josef Řezníček, Petr Syrovátka, Ctibor Jech, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buďte u toho! Tygři převezmou svůj čtvrtý pohár pro vítěze základní části extraligy  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.