Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kolaps ve druhé třetině stál Tygry zápas. Série se znovu vrací do Plzně

Po první třetině směřovali liberečtí Bílí Tygři k pohodovému vítězství a postupu do semifinále. Jenže pak přišla druhá třetina a totální výpadek domácích, když Plzeň vstřelila čtyři branky a rázem byl stav 3:5. Na tom se nezměnilo nic, i když Tygři Plzeň přestříleli 46:16.

V úvodu šli do vedení hosté, jenže Liberečtí brzy utkání třemi góly otočili. Nejprve v přesilovce vyrovnal Valský, druhý gól přidal Bulíř a na rozdíl dvou branek zvýšil Bartovič.

Liberec byl lepší, jenže v druhé třetině přišel výpadek a čtyři góly hostí, když hattrick si připsal Indrák. Tygři pak byli jako opaření a do konce zápasu už se nevzpamatovali.

Série se tak vrací do Plzně, kde se v pátek hraje šesté utkání. Tygři mají šanci na reparát.

5. zápas čtvrtfinále extraligy

Bílí Tygři Liberec - Škoda Plzeň 3:5 (3:1, 0:4, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Valský (Ševc, Bartovič), 9. Bulíř (R. Šimek, Radivojevič), 16. Bartovič (L. Krenželok) - 5. Lev (Indrák, Kadlec), 21. Indrák (Kratěna, D. Kubalík), 30. Indrák (D. Kubalík, Kratěna), 35. Stach (Lev), 38. Indrák (T. Svoboda). Rozhodčí: Pešina, Pražák - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 6:9. Využití: 2:2. Diváci: 7500 (vyprodáno). Stav série: 3:2.

Liberec: Will (30. Lašák) - R. Šimek, Ševc, Jánošík, Vitásek, Mojžíš, Derner, od 21. navíc Pyrochta - Bartovič, P. Jelínek, L. Krenželok - Lakatoš, Bulíř, Radivojevič - Valský, Vantuch, Svačina - J. Stránský, Bližňák, Ordoš. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Plzeň: Machovský - Kadlec, Němeček, Čerešňák, Kvasnička, Pulpán, D. Sklenička - Indrák, Kratěna, T. Svoboda - Lev, Stach, D. Kubalík - M. Procházka, Preisinger, Schleiss - Hrnka, Kracík, Koreis. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Jiří Hanzlík.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky FC Viktoria Plzeň, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, Škoda, Martin Straka, Jiří Hanzlík, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolaps ve druhé třetině stál Tygry zápas. Série se znovu vrací do Plzně  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.