Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Vsetínské hokejisty přijely na sever Čech podpořit stovky příznivců, Baníkovci problémy nedělali

Takovou atmosféru na zimním stadionu v Jablonci nad Nisou nezažijete každý den. Místní Vlci se ve čtvrtek večer o postup do druhé nejvyšší hokejové soutěže utkali s legendárním Vsetínem, který na sever Čech přijelo podpořit 450 fanoušků. Do posledního místa zaplněný stadion tak zažil atmosféru, kterou může závidět leckterý extraligový tým.

Policie na utkání přichystala mimořádné opatření, do kterého se zapojily desítky policistů z celého Libereckého kraje a místní strážníci. Vsetínské hokejisty totiž na venkovní utkání jezdí podporovat také nemalá skupinka nechvalně známých příznivců Baníku Ostrava, kteří i dnes přijeli do Jablonce.

Žádné větší komplikace ale policie s příznivci hostí řešit nemusela. „Řešili jsme celkem pět přestupků proti veřejnému pořádku. Ve čtyřech případech se jednalo o neuposlechnutí výzvy a v jednom případě řešíme fyzické napadení,“ dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková. Ve čtyřech případech se jednalo o příznivce Jablonce nad Nisou, jedním podezřelým je fanoušek Vsetína. 

Vsetínští příznivci museli domů odjíždět spokojeni, když v Jablonci jejich tým zvítězil 7:3 a mimo tříbodového zisku vybojoval také postup do druhé nejvyšší hokejové soutěže.

Foto Luboš Vrabec, Michael Daněk

Štítky Česko, Jablonec nad Nisou, VHK Vsetín, policie, FC Baník Ostrava, hokejista, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vsetínské hokejisty přijely na sever Čech podpořit stovky příznivců, Baníkovci problémy nedělali  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.