Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Třetí finálový zápas sledovala před libereckou radnicí jen zhruba stovka skalních příznivců

Sychravé úterní počasí většinu hokejových fanoušků odradilo od sledování třetího finálového zápasu extraligy před libereckou radnicí. Za chladného počasí s občasným sněžením přišla jen necelá stovka lidí. Velkoplošná obrazovka bude fanouškům k dispozici opět ve středu, kdy se bude hrát čtvrtý finálový duel. Utkání v Brně začíná v 17:20.

Na náměstí vládla po většinu duelu Brna s Libercem komorní atmosféra, příznivce Bílých Tygrů příliš nerozehřál ani výkon jejich týmu. Obhájci titulu v Brně prohráli 0:3. „Škoda těch dvou slepených gólů, co jsme dostali v první třetině. Jinak si myslím, že jsme nebyli horším týmem,“ uvedl jeden z přihlížejících Tomáš Černý. Brno ve finálové sérii hrané na čtyři vítězství vyhrálo všechny tři dosavadní duely a jediné vítězství ho dělí od zisku titulu.

Liberecký magistrát zajistil projekci na náměstí na všechny zápasy finálové série. O předchozí dva duely Liberce s Brnem byl zájem větší, bylo znatelně tepleji a navíc byla projekce součástí velikonočních trhů. První utkání sledovalo na náměstí asi 500 a druhé zhruba 250 lidí.

Autoři | Foto Rudolf Kojak

Štítky Brno, radnice, finále, Liberec, Tomáš Černý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí finálový zápas sledovala před libereckou radnicí jen zhruba stovka skalních příznivců  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.