Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Stříbrní Bílí Tygři se v aréně rozloučí s fanoušky i úspěšnou sezónou

Zklamání z porážky ve finálové sérii se pomalu rozplývá a liberečtí Bílí Tygři chtějí uzavřít úspěšnou sezónu setkáním s fanoušky v Home Credit areně. To proběhne už dnes od 17 hodin za účasti všech hráčů i realizačního týmu.

Už teď je jasné, že půjde i o rozlučku s kapitánem Brankem Radivojevičem, který se s rodinou vrací domů do Trenčína. A zřejmě naposled se tu fanoušci mohou vidět s Radimem Šimkem, který má několik nabídek ze zámoří. O své budoucnosti přemýšlí také Jánko Lašák.

Oslava zisku Prezidentského poháru a extraligového stříbra se uskuteční za účasti prezidenta klubu Petra Syrovátka, hejtmana Libereckého kraje Martina Půty, primátora města Liberce Tibora Batthyányho a kompletního hráčského i realizačního týmu. Fanoušci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program.

K dispozici bude občerstvení a stánky s fanpředměty. Součástí programu bude také autogramiáda celého stříbrného týmu, která proběhne v prostorách Česká Spořitelna Klubu.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, Home Credit Arena, Radim Šimek, Petr Syrovátka, Martin Půta, Česká spořitelna, Trenčín, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stříbrní Bílí Tygři se v aréně rozloučí s fanoušky i úspěšnou sezónou  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.