Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: S tygry se loučily stovky fanoušků. Byla pro mě čest být tu kapitánem, řekl odcházející Radivojevič

I když tentokrát liberečtí Bílí Tygři skončili těsně pod vrcholem, jde o druhou nejlepší sezónu v jejich historii. A tak se také do arény přišlo v pátek odpoledne rozloučit několik set fanoušků. Ti se dojemně rozloučili s odcházejícím kapitánem Radivojevičem a od majitele klubu se dozvěděli, že trenér Pešán v klubu zůstává.

Nejprve došlo na slavnostní nástup celého týmu včetně realizačního týmu a majitele klubu. Jako poslední na pódium vystoupali Ján Lašák a Branko Radivojevič a přinesli s sebou Prezidentský pohár, následoval je trenér Filip Pešán, kterému se v rukou leskla stříbrná plaketa za druhé místo ve vyřazovacích bojích.

„Hráči odehráli fantastickou sezónu bez nich bych tu dnes nestál. Velikou zásluhu na tomto úspěchu má také celý realizační tým, kterému bych tímto chtěl poděkovat," řekl trenér Filip Pešán.

Velkým úspěchem skončila sezóna i pro majitele klubu. „Po loňské sezóně byl můj sen, abychom letos po základní části skončili v první čtyřce. Tento sen byl několikanásobně překonán a podařilo se nám vyhrát Prezidentský pohár. Letos jsme dosáhli skvělého úspěchu a zažehnali řeči o mistrovské kocovině,“ řekl Petr Syrovátko, který také naznačil, že úspěšný kouč Pešán v Liberci zůstane i v příštím ročníku.

Závěr pak patřil loučícímu se kapitánu Branku Radivojevičovi. „Byla to pro mě čest být kapitánem tak skvělého mužstva. Chci vám všem velmi poděkovat za krásné tři roky v Liberci," řekl viditelně dojatý kapitán, který se vrací i s rodinou do rodného Trenčína.

Poté již následovala autogramiáda. „Pro nás je to odměna za celý ročník. Jsme rádi, že si to dnes můžeme užít s fanoušky a velmi si vážíme toho, že jich dorazilo tolik a že nás podporují," hodnotil zájem příznivců Roman Will.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Branko Radivojevič, Filip Pešán, Bílí Tygři Liberec, trenér, Ján Lašák, Pohár prezidenta Českého svazu ledního hokeje, Roman Will, Petr Syrovátka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: S tygry se loučily stovky fanoušků. Byla pro mě čest být tu kapitánem, řekl odcházející Radivojevič  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.