Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tygři si v pondělí zpestří letní přípravu. Poprvé vyrazí na led

Liberečtí Tygři jsou už jednou nohou opět na ledě. Už v pondělí vyrazí v rámci letní přípravy poprvé na ledovou plochu. Stejně jako v uplynulých ročnících si tak zpestří jinak obvykle pouze suché přípravné období.

„Pondělní trénink bude navíc také v lecčems speciální. Poprvé se do něj zapojí také čerstvé posily, Aleš Stezka a Ladislav Šmíd. Oba se tak do tréninku Bílých Tygrů v rámci probíhající přípravy zapojí vůbec poprvé,“ popsal mluvčí klubu Martin Kadlec.

Trenér Filip Pešán bude mít k dispozici kompletní kádr. Na led vyjedou také hráči, kteří se jako tradičně na nadcházející sezonu připravují individuálně. Mezi ně patří například Martin Ševc.

„Týden na ledě by měl být především zpestřením uprostřed tvrdé dřiny, kterou v současné době Bílí Tygři absolvují pod vedením renomovaného kondičního kouče Aleše Pařeze. Suchou přípravu odstartovali naši hráči v pondělí 22. května a potrvá až do začátku července,“ dodal Kadlec.

Na led se definitivně hráči přesunou 17. července, kdy začnou nacvičovat herní situace před novou sezonou. Pět týdnů poté je totiž čeká první utkání nové sezony. Už 24. srpna vyzvou Tygři na domácím ledě v rámci Ligy mistrů Växjö Lakers.

Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, Martin Kadlec, Ladislav Šmíd, Aleš Stezka, Filip Pešán, Martin Ševc, Liga mistrů UEFA, Aleš Pařez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři si v pondělí zpestří letní přípravu. Poprvé vyrazí na led  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.