Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slovenský útočník Bakoš se vrací z Kunlunu z KHL do Liberce

Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš se po roce stráveném v čínském Kunlunu v Kontinentální lize vrací do Liberce. Sedmadvacetiletý odchovanec Spišské Nové Vsi se dohodl s Bílými Tygry na roční smlouvě. Bakoš, který vloni gólem v prodloužení šestého finále proti Spartě zajistil Liberci titul, se už dnes zapojil do přípravy Severočechů.

Bakoš v uplynulé sezoně v dresu čínského nováčka KHL nasbíral v 52 zápasech včetně play off 23 bodů za 12 branek a 11 asistencí. Po skončení ročního angažmá se rozhodl pro návrat do české extraligy, v které před odchodem strávil dvě sezony.

Do Liberce přišel v roce 2014 ze Slovanu Bratislava, který hraje rovněž v KHL. V dresu Bílých Tygrů sehrál v extralize celkem 114 zápasů a nasbíral 69 bodů za 36 branek a 33 asistencí. Svůj nejdůležitější gól za Severočechy dal loni v 86. minutě duelu v pražské O2 areně, který rozhodl v šestém finále o výhře 2:1 v prodloužení a zisku zlata po vítězství nad Spartou 4:2 na zápasy.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, Martin Bakoš, HC Rudá hvězda Kunlun, Kontinentální hokejová liga, AC Sparta Praha, Spišská Nová Ves, Extraliga ledního hokeje, ŠK Slovan Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovenský útočník Bakoš se vrací z Kunlunu z KHL do Liberce  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.