Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Suché období a dovolené jsou u konce. Bílí Tygři se v pondělí přesouvají na led

Poslední týden dovolené si užili hokejisté Bílých Tygrů a v pondělí už naskočí na led. Příprava hráčům začala už 22. května suchou přípravou pod dohledem kondičního trenéra, třetí týden si pak zpestřili na ledě a teď měli ještě dovolenou. Nyní startuje závěrečná část přípravy a poté i přípravné zápasy a Liga mistrů.

Vložený týden na ledě mají Tygři už třetím rokem. „Díky tomu z toho tak nevypadnete. Když pak v červenci přecházíme na led, není to tak velký skok," vysvětlil Lukáš Derner.

A právě v pondělí se Tygři na led vrátí. Po prvních dvou týdnech ledové dřiny se Tygři dočkají také prvního přípravného duelu, když 28. července od 11 hodin vyzvou pražskou Spartu. Celá příprava pak vyvrcholí v závěru srpna, kdy náš tým vstoupí do hokejové Ligy mistrů.

Kádr extraligových vicemistrů se poměrně obměnil. Skončily opory Lašák nebo Radivojevič, odešel i Valský, Šimek nebo Vitásek. A dorazilo především nadějné mládí v čele s gólmanem Stezkou nebo útočníkem Jaškem. Největší posílením je ale návrat odchovance Ladislava Šmída, který přichází z NHL.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři, Bílí Tygři Liberec, Liga mistrů UEFA, Lukáš Derner, HC Sparta Praha, National Hockey League, Ladislav Šmíd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Suché období a dovolené jsou u konce. Bílí Tygři se v pondělí přesouvají na led  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.