Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Změna. Od nové sezóny budou Tygři hrát domácí zápasy v tmavém

Po čtyřech sezónách mohli fanoušci vidět v domácích zápasech liberecké hokejisty v bílých dresech. Nyní přichází změna a minimálně v té nadcházející budou hrát Bílí Tygři v tmavě modré kombinaci. Bílé dresy zůstanou na venkovní zápasy.

Nejde ale jen o změnu u Tygrů, týká se to celé extraligy. „Sparta tak kupříkladu bude v O2 Areně nastupovat v rudých dresech, Litvínov zase v domácích zápasech oblékne svou černou sadu,“ informují Tygři na svém webu.

Herní řád se takto mění po dvou sezónách, v nichž platilo, že domácí týmy oblékaly světlé dresy. Tygři ale takto hráli i dvě sezóny předtím, lidé tak tmavou kombinaci při domácích utkáních viděli naposledy v sezóně 2012/2013.

„Stejný režim není žádnou velkou novinkou. Platí v mnoha zahraničních soutěžích - vždyť i v kanadskoamerické NHL nastupují domácí celky v tmavých variantách dresů. V tmavě modré kombinaci navíc Bílí Tygři na ledě Home Credit Areny naskakují také v hokejové Lize mistrů,“ dodal klub.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Bílí Tygři Liberec, HC Sparta Praha, HC Verva Litvínov, National Hockey League, Liga mistrů UEFA, Home Credit, O₂ arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změna. Od nové sezóny budou Tygři hrát domácí zápasy v tmavém  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.