Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Skvělá druhá třetina přinesla tygrům čtyřgólové vítězství nad Pardubicemi

Po bezgólovém úvodním dějství přišla tygří smršť ve třetině druhé. Čtyři góly v řadě rozhodly o vítězství Bílých Tygrů s Pardubicemi. Hlavní tváří zápasu se stal Petr Jelínek, který zaznamenal dvě branky a asistenci. Ten přitom za dosavadních osm kol nasbíral pouhé tři kanadské body. Nyní svou bilanci zdvojnásobil.

První třetina přinesla opatrný a bojovný hokej. První šance přišly až při domácí přesilovce 5 na 3, ale branka nepadla.

Ale v druhém dějství to přišlo. Nejprve se dorážkou ve 23. minutě prosadil Jánošík a pak v 31. Jelínek, v 37. Jašek a o minutu později opět Jelínek – 4:0. V závěru třetiny ještě Pardubice v přesilovce snížily, ale to už bylo vše.

Třetí třetina byla opět hodně opatrná a tygři po třech prohrách mysleli především na defenzivu.

Bílí Tygři Liberec – Dynamo Pardubice 4:1 (0:0, 4:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 23. Jánošík (Ševc, P. Jelínek), 31. P. Jelínek (Plutnar, Kolmann), 37. Jašek (Bakoš), 38. P. Jelínek (Bulíř) – 40. Treille (Hunkes, P. Sýkora). Rozhodčí: Úlehla, Hodek – Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 6:5. Využití: 2:1. Střely na branku: 31:30. Diváci: 5 679.

Bílí Tygři Liberec: Will – Jánošík, Ševc, Pyrochta, Derner, Plutnar, Kolmann – Lakatoš, P. Jelínek, Bartovič – Bakoš, Bulíř, L. Krenželok – J. Stránský, Jašek, Ordoš – Jeník, Vantuch, D. Špaček – J. Vlach. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička – Hunkes, Wishart, Cardwell, Čáslava, Mojžíš, Ščotka, Trončinský – Vondráček, Tomášek, Treille – J. Sýkora, Bojko, Rolinek – P. Sýkora, M. Kaut, Perret – Quenneville, Dušek, Poulíček. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Pardubice, FK Pardubice, Petr Jelínek, Bílí Tygři Liberec, HC Dynamo Pardubice, Martin Růžička, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skvělá druhá třetina přinesla tygrům čtyřgólové vítězství nad Pardubicemi  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.