Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Další těžká prohra. Tygři dostali v Plzni pět gólů

Nedaří se. Liberečtí hokejisté jeli do Plzně s nadějí na zlepšení, jenže inkasovali už v první minutě a pak ve čtvrté a celý zápas tahali za kratší konec. Tygrům nepomohla ani kanadská posila Tyler Redenbach, který nastoupil v centru třetího útoku. Plzeň vyhrála 5:1.

První gól dali domácí už po 42 vteřinách, trefil se Moravčík. Ve čtvrté minutě bylo ještě hůř, když skóroval Stach. Pak sice snížil Ševc, jenže v desáté minutě přišla zlá chvilka libereckého brankáře Willa, který propustil střelu od červené čáry – 3:1.

Zbytek zápasu se pak Liberečtí marně snažili o kontaktní branku, naopak domácí dvěma góly rozhodli o poměrně snadném vítězství.

Tygří bídná série z venkovních zápasů pokračuje, od začátku sezóny nezískali venku ani bod.

Jiří Hanzlík (Plzeň) „Vyšla nám skvěle první třetina, podle mého názoru byla snad nejlepší v novém ročníku. Od druhé třetiny už se hra vyrovnala, ale stále jsme tahali za delší stranu provazu. Přestože je teď na Liberci trochu deka, tak je to pořád výborný tým se skvělým systémem, který se snažíme produkovat i my. Diváci měli díky tomu možnost vidět opravdu kvalitní hokej. Vyzdvihl bych i závěrečnou bitku Hollwega se Stránským, který se nebál postavit specialistovi, jakým Ryan na tuhle situaci je.“

Filip Pešán (Liberec) „Obraz našich venkovních zápasů je pořád stejný. Z každé střely jsme dostali gól. Když už jsme dokázali vyrovnat, tak jsme dostali laciný gól a pak ještě třetí dokonce od červené čáry. Tyhle laciné góly nás sráží. Ve druhé a třetí třetině už jsme viděli vyrovnaný hokej a myslím, že jsme se Plzni herně vyrovnali. Ale opět jsme inkasovali čtvrtý gól z přesilovky a ve třetí třetině jsme se nesmyslně nechali vyloučit do tří a výsledkem je další debakl. Věřím, že se z toho oklepeme.“

HC Škoda Plzeň - Bílí Tygři Liberec 5:1 (3:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Moravčík (Schleiss, Jones), 4. Stach (D. Kindl, Kadlec), 10. Gulaš (Čerešňák, Pulpán), 35. Kracík (Indrák, Pulpán), 55. D. Kubalík (Gulaš, P. Kadlec) - 7. Ševc. Rozhodčí: Hribik. Hradil - D. Jelínek, Kis. Vyloučení: 10:11, navíc Jones, Hollweg - J. Stránský všichni 10 min Využití: 2:0. Třetiny: 3:1, 1:0, 1:0. Diváci: 7113.

Plzeň: M. Svoboda - Jones, Moravčík, Kadlec, D. Sklenička, Čerešňák, Pulpán - Gulaš, Mertl, Schleiss - D. Kindl, Stach, D. Kubalík - Indrák, Kracík, P. Straka - Kodýtek, Preisinger, Hollweg. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Jiří Hanzlík a Čihák.

Liberec: Will - Jánošík, Ševc, Plutnar, Šmíd, Kolmann, Derner - Jašek, P. Jelínek, L. Krenželok - Bakoš, Bulíř, Lakatoš - Bartovič, Redenbach, Ordoš - J. Stránský, Vantuch, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Plzeň, FC Viktoria Plzeň, Tyler Redenbach, FC Slovan Liberec, Ludvík Bohumil Kašpar, Jiří Hanzlík, Martin Straka, Filip Pešán, HC Škoda Plzeň, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další těžká prohra. Tygři dostali v Plzni pět gólů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.