Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tygři mají první body z venku. Vyhráli v Litvínově na nájezdy

V šatně hostí na litvínovském zimním stadionu musely v pátek večer padat velké balvany. To liberečtí Bílí Tygři právě zvítězili na nájezdy a připsali si první body ze hřiště soupeře. Dlouho to přitom vypadalo na další prohru, ale těsně před koncem hosté při hře bez brankáře vyrovnali na 2:2 a v nájezdech se trefili hned třikrát.

Liberec opět jako první inkasoval, v poslední minutě první třetiny se trefil obránce Pilař. Jenže hosté dokázali vyrovnat a teprve druhou branku v extraligové kariéře přidal také obránce Petr Kolmann.

Domácí šli ale ještě jednou do vedení, ve 48. minutě se prosadila posila Litvínova Ihnacak. Tygři se ale ani tentokrát nevzdali a při power play vyzval Bulíř Krenželoka a ten poslal zápas do prodloužení.

V něm branka nepadla a šlo se do nájezdů. Ty ovládli hosté, když se už v první sérii trefil Bulíř a vítězství podtrhli Bakoš a Redenbach.

HC Verva Litvínov - Bílí Tygři Liberec 2:3pp

Branky a nahrávky: 20. K. Pilař (Jurčík), 48. Ihnačák (J. Černý) – 34. Kolmann (P. Jelínek), 58. L. Krenželok (Bulíř), rozhodující nájezd Bulíř. Rozhodčí: Pešina, Hribik – Pešek, Gerát. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. Střely na branku: 19:37. Diváci: 4 127. Třetiny: 1:0, 1:1, 0:1

HC Verva Litvínov: Petrásek – Kubát, Sörvik, Dietz, Gula, Baránek, K. Pilař, L. Doudera – F. Lukeš, M. Hanzl, Nejezchleb – J. Černý, V. Hübl, Gerhát – Trávníček, Válek, Jurčík – Matoušek, Ihnačák, Vandas. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, Havlín, Šmíd, Jánošík, Derner, Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek, Bulíř – Bartovič, Redenbach, Bakoš – Ordoš, Jašek, Lakatoš – J. Vlach, D. Špaček, J. Stránský. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Litvínov, HC Verva Litvínov, Bílí Tygři Liberec, Petr Kolmann, FC Slovan Liberec, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři mají první body z venku. Vyhráli v Litvínově na nájezdy  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.