Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Konečně zase body. Tygři porazili Litvínov a opět bojují o desítku

Třikrát v řadě vyšli liberečtí hokejisté bodově naprázdno. Nepříjemnou sérii, navíc v té nejhorší době, se jim povedlo utnout až ve 41. kole, kdy doma porazili Litvínov 5:1. Nyní je čekají další tři domácí utkání v řadě a je nutné, aby v nich Tygři získali co nejvíc bodů. Desítka znamenající alespoň předkolo playoff by se jim jinak už povážlivě vzdálila.

První třetina byla velmi opatrná, oběma týmům šlo o hodně. Zdálo se, že kdo dá první gól, uspěje. A přesně to se potvrdilo. Jako první totiž udeřili domácí gólem mladíka Jaška a skóre až do konce zápasu narůstalo.

Právě Jašek se pak trefil ještě jednou a poprvé v sezoně se dokonce prosadil i navrátilec Šmíd.

Litvínov pak necelých pět minut před koncem alespoň snížil, poslední slovo měli domácí, když třetí branku v sezoně vstřelil Pyrochta.

Liberecká série domácích zápasů pokračuje hned v neděli, kdy dorazí Zlín. A také další dva zápasy přijedou pod Ještěd týmy z Moravy, Tygři se utkají s Kometou a poté s Olomoucí.

Bílí Tygři Liberec - Verva Litvínov 5:1

Branky a nahrávky: 28. Jašek (Lakatoš), 38. Redenbach (Ševc, M. Kvapil), 43. Jašek (Lakatoš), 54. Šmíd (L. Krenželok, Bakoš), 57. Pyrochta (P. Jelínek) – 56. V. Hübl (Gerhát). Rozhodčí: Pražák, Heikkinen – Brejcha, Jelínek. Diváci: 5 072.

Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Derner, Maier, Šmíd (A), Jan Bednář – Bakoš, P. Jelínek (A), L. Krenželok – Ordoš, Bližňák, M. Kvapil – Lakatoš, Redenbach, Jašek – D. Špaček, Vantuch, J. Vlach.
HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – L. Doudera, Kubát (A), K. Pilař, Šesták, Gula, Baránek, Z. Sklenička – Gerhát, V. Hübl (A), F. Lukeš – Smolka, Havlíček, Trávníček (C) – M. Havelka, M. Hanzl, Matoušek – Dufek, Válek, Jícha.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Litvínov, HC Verva Litvínov, Bílí Tygři Liberec, FC Fastav Zlín, SK Sigma Olomouc, Jan Bednář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konečně zase body. Tygři porazili Litvínov a opět bojují o desítku  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.