Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Michal Bulíř podepsal s Tygry novou smlouvu na tři roky

Liberecký rodák Michal Bulíř podepsal s Tygry novou smlouvu. Na začátku letní přípravy informovalo vedení klubu o tom, že uplatnilo opci vyplývající ze smlouvy a pojistilo si tak čtyřiadvacetiletého hráče i na další extraligový ročník 2016/2017. V minulých dnech se ale Tygři s perspektivním útočníkem domluvili na novém kontraktu o další tříleté spolupráci.

"Uplatnění opce nám zajištovalo klid a čas na jednání o nové smlouvě, protože s Michalem, jako libereckým odchovancem, chceme pracovat v dlouhodobější perspektivě. Michal by měl být jedním z našich hlavních ofenzivních lídrů s reprezentačními ambicemi. Případné zviditelnění pro český národní tým je pro něho velkou motivací. Věřím, že v následujících třech letech naplní očekávání, která jsou do něho vkládána,“ říká sportovní ředitel klubu Filip Pešán.

Michal Bulíř v extralize doposud působil pouze v dresu Bílých Tygrů. Liberecký rodák a odchovanec si připsal už 260 extraligových startů, ve kterých zaznamenal celkem 113 bodů za 49 gólů a 64 asistencí.     

Foto Jiří Princ

Štítky Michal Bulíř, Filip Pešán, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Bulíř podepsal s Tygry novou smlouvu na tři roky  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.