Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bílí Tygři zahájí prodej permanentních vstupenek se slevou

Byť byl po mistrovské sezóně rekordní zájem o permanentní vstupenky na aktuální extraligový ročník, stále několik stovek míst na své „stálé majitele“ čeká. V pondělí 21. 11. proto znovu půjdou do prodeje permanentky na základní část hokejové extraligy s 50% slevou.

Pokud si zlevněné permanentní vstupenky zájemci zakoupí do 1. prosince, kdy Bílí Tygři hostí v regionálním derby Mladou Boleslav, získají tím navíc bonus dvou zápasů zdarma. Se slevou budou v prodeji i zbývající permanentky do luxusního Česká Spořitelna klubu, které, na rozdíl od klasických permanentních vstupenek, zůstávají v platnosti i na případné play-off.  

Bílí Tygři nabízí permanentky za poloviční cenu do první, druhé nebo třetí kategorie a změna se týká i sektoru Fanklubu. O 50% méně budou stát i speciální a již zlevněné karty pro ženy, děti, studenty a seniory. Ke každé zakoupené permanentce fanoušek navíc získá také výhody programu Bonus karta a další přidanou hodnotou je předkupní právo na stejné sedadlo v případě účasti Bílých Tygrů v play-off.

Autoři

Štítky vstupenka, Bílí Tygři Liberec, Extraliga ledního hokeje, BK Mladá Boleslav, Česká spořitelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři zahájí prodej permanentních vstupenek se slevou  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.