Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sparťanský Procházka míří na měsíční hostování do Liberce, který trápí marodka

V posledních týdnech postihla ofenzivu Bílých Tygrů rozsáhlá marodka. Na listině zraněných se ocitli například Michal Bulíř či Dominik Lakatoš, vedení klubu tak bylo nuceno reagovat na nepříliš pozitivní zprávy. Na měsíční hostování proto do Liberce přichází Martin Procházka z pražské Sparty.

Dvaadvacetiletý Procházka je odchovancem pražské Sparty, kde nakoukl do extraligy už v sezoně 2013/14. V probíhajícím ročníku naskočil do 17 extraligových duelů, v nichž posbíral tři body za jeden gól a dvě asistence.

Během své kariéry prošel Martin Procházka všemi mládežnickými reprezentačními kategoriemi. S osmnáctkou si zahrál na mistrovství světa 2012, s o dva roky starší kategorií se pak zúčastnil mistrovství světa 2014. Na turnaji patřil mezi tahouny týmu a v pěti zápasech posbíral pět bodů za dva góly a pět asistencí.

Foto HC Sparta Praha

Štítky Bílí Tygři Liberec, Martin Procházka, AC Sparta Praha, Michal Bulíř, Dominik Lakatoš, Mistrovství světa ve fotbale

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparťanský Procházka míří na měsíční hostování do Liberce, který trápí marodka  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.