Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brankář Vošvrda má nakročeno do prvoligové Olomouce

Po třech sezonách nejspíš opustí kádr Bílých Tygrů brankář Tomáš Vošvrda. Ten se začátkem tohoto týdne zapojil do letní přípravy s prvoligovou Olomoucí, která se tak nejspíš stane jeho novým působištěm v sezoně 2013/2014. Urostlý brankař do Liberce přišel v roce 2009.

„Vošvrda by se měl v brzké době stát kmenovým hráčem Mory,“ informovalo v pondělí vedení olomouckého klubu na svých webových stránkách. Třiadvacetiletý gólman v uplynulé sezoně hájil branku libereckých Tygrů při sedmnácti utkáních. V pěti barážových zápasech pomohl manšaftu k udržení v extralize. V poslední sezóně si stejně jako ve dvou předchozích zachytal i za prvoligový celek Benátek nad Jizerou.

Rodák z Ostravy začínal s hokejem v pěti letech. Před šesti lety si vyzkoušel i angažmá v americké WHL, kde hájil barvy Medicine Hat Tigers. Na svém kontě má i jednadvacet utkání v mládežnicích reprezentacích České republiky.

Štítky hokej, tygři, vošvrda, extraliga, olomouc, Tomáš Vošvrda, SK Sigma Olomouc, Bílí Tygři Liberec, HC Benátky nad Jizerou, HC Vítkovice Ridera, Medicine Hat Tigers, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brankář Vošvrda má nakročeno do prvoligové Olomouce  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.