Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři si zkrátí olympijskou přestávku utkáním s nováčkem KHL

Ani při jednadvacetidenní olympijské přestávce nebudou Bílí Tygři otálet s přípravou na rozhodující extraligová utkání. Aby tým nevypadl ze zápasového i tréninkového tempa, má naplánovaný přesný program včetně jednoho exkluzivního přátelského utkání s ruským Admiral Vladivostok.

Nováček soutěže KHL zavítá na led Tipsport arény v pátek 14. února. Utkání začíná v šest večer. „V přestávkách zápasu bude připraven speciální doprovodný Valentýnský program,“ doplnil mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec.

Majitelé permanentních a klubových vstupenek mají vstup zdarma. Klasické vstupenky za stokorunu jsou v prodeji na rotundě Tipsport areny a v síti TicketPro.

Tým hrající Černyševovu divizi Kontinentální hokejové ligy si v tomto ročníku odbývá premiéru v této soutěži. A nevede si rozhodně špatně. Přestože je nováčkem, bojuje ve Východní konferenci o postup do play-off.

Štítky olympijské hry, Kontinentální hokejová liga, Bílí Tygři Liberec, Admiral Vladivostok, Tipsport, ČEZ Arena (Pardubice), Martin Kadlec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři si zkrátí olympijskou přestávku utkáním s nováčkem KHL  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.