Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tygry doplní lotyšský reprezentant Koba Jass

Bílí Tygři mají do nové sezony výraznou zahraniční posilu. Útočné řady posílí v sezoně 2013/2014 lotyšský reprezentant Koba Jass. Třiadvacetiletá posila pod Ještědem podepsala smlouvu na dva roky. Jass je rovněž prvním Lotyšem v libereckém kádru.

„Příchod Koby Jasse jsme projednávali delší dobu. Jednání jsme museli v průběhu mistrovství světa přerušit a na finální podobě kontraktu jsme se tak domluvili až po skončení šampionátu. Jedná se o velmi perspektivního hráče,“ popsal na klubových stránkách generální manažer týmu Ctibor Jech. Právě lotyšský střelec, který působil letos v barvách kladenských Rytířů, vstřelil svůj první reprezentační gól do sítě České republiky na uplynulém mistrovství světa.

„Koba Jass je velmi silným hráčem na brankovišti soupeře. Je rychlý a důrazný v obranném i útočném pásmu a dokáže se gólově prosadit,“ doplnil Jech. Rodák z Rigy má na svém kontě už devatenáct reprezentačních startů. Poslední čtyři přidal na letošním světovém šampionátu.

Foto: Saeima

Štítky hokej, tygři, jass, extraliga, Koba Jass, Bílí Tygři Liberec, Ještěd, Mistrovství světa v ledním hokeji, Ctibor Jech, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygry doplní lotyšský reprezentant Koba Jass  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.