Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ostatní sporty

Je tu další Stříbrná stopa. Finálový závod českého poháru v přespolním běhu proběhne ve Vesci

Pohár Libereckého kraje v přespolním běhu má o víkendu na programu své finále. To proběhne v sobotu v libereckém areálu ve Vesci pod hlavičkou závodu Stříbrná stopa. Závodit může celá rodina od těch nejmenších prcků až po dospělé.

Areál ve Svojsíkově ulici už může využívat veřejnost. Město se dohodlo s vojáky

Sportovní areál ve Svojsíkově ulici je opět otevřený pro veřejnost. Několik měsíců to tak přitom nebylo, městu vypršela smlouva s armádou a od té doby se řešilo, co dál. Areál je přístupný zdarma, příchozí se ale musí prokázat občankou.

Máme nové mistry světa! Medaile z mushingu putují i do Liberce

O víkendu proběhl v Polsku Světový pohár ICF (Mezinárodní canicrossová federace) hned v několika disciplínách. Češi patří mezi mushingovou špičku a tento závod to jen potvrdil. Domů nám tak přivezli celkem sedm medailí, z toho čtyři zlaté!

Titul šampionky míří do Liberce. Nejlepší žákovskou skokankou na lyžích je Natálie Nejedlová

O víkendu se v Rožnově p/R a ve Frenštátu p/R uskutečnilo finále MČR ve skoku na lyžích žáků a žaček. Skákalo se na můstcích s velikostí K15m a K21m. Tento seriál se skládá ze tří závodů. První ze seriálu závodů MČR se uskutečnil již poslední...

Házenkáři začali sezónu parádně. Po třech kolech vedou ligu bez ztráty bodu

Liberečtí házenkáři přivítali v neděli ve 3. kole druhé ligy na domácí palubovce tradičního rivala z Ústí n. Labem. Muži chtěli protáhnout svoji vítěznou sérii, což se jim nakonec s velkými problémy podařilo a nadále zůstávají bez ztráty bodu.

Kondoři se vracejí na mapu mužského basketbalu. V premiéře porazili rezervu Litoměřic

Úspěšný mládežnický klub Kondoři Liberec se po letech spřádání plánů pomalu vrací do mužského basketbalu. Za poslední roky se klub musel vypořádat s nejednou těžkostí. Od prodeje profi licence do Brna, přes dlouhé roky v podpalubí 1.ligy či...

Stolní tenista Jiří Suchánek se připravuje na paralympiádu. Město mu přispěje

Rada města na svém posledním zasedání před volbami podpořila českého reprezentanta Jiřího Suchánka. Stolní tenista se chystá na paralympiádu do Tokia, která proběhne v roce 2020. Liberec mu na přípravu přidá 30 tisíc korun.

FOTO: Městem proběhlo dva a půl tisíce běžců. Konal se první ročník závodů RunCzech

Po filmařích tentokrát Benešák obsadili běžci. V centru města se jich sešlo na dva a půl tisíce. Přímo u radnice totiž startoval Nature Run, první ročník běhu ze série RunCzech. Běžci se z města vydali kolem ZOO do Jizerek a zpět.

Florbalisté stále nemají dost. Ve Znojmě nastříleli deset gólů a lize jsou třetí

Hodně povedenou sezónu zatím prožívají liberečtí florbalisté. I když ve čtvrtek v dohrávce zbytečně ztratili dobře rozehraný zápas s Pardubicemi, kdy prohráli v prodloužení, v sobotu si náladu opět vylepšili, když ve Znojmě vyhráli 10:5. Stále se...

Z chorvatské Rijeky se Shotokan vrací se dvěma bronzy

Poslední zářijové dny patřily ve světě olympijského karate Croatia Open, jednomu z největších turnajů v Evropě. Na osmi zápasištích bojovalo po tři dny téměř 1500 závodníků z 25 zemí světa a SK Karate – Shotokan Liberec na této horké půdě...

Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.