Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladí liberečtí střelci uspěli na republikovém mistrovství. Získali dvě zlaté medaile

Mistrovství ČR mládeže ve střelbě ze vzduchových zbraní leže se konalo v sobotu V Plzni. V letošní sezóně stříleli mladí střelci SSK Liberec výborně, což dokládají medaile a poháry z různých soutěží, kterých se klub účastnil. Konkurence však byla během celé sezóny velká a nikdo se neodvážil tipovat, komu se podaří vystoupit na stupínky vítězů. Střelcům SSK Liberec se nakonec se podařilo získat dvě zlaté medaile.

V kategorii dívek do 12 let se na hezkém 6. místě umístila Nikola Regnerová s nástřelem 297 bodů. V kategorii dívek do 14 let se mistryní ČR stala Kateřina Mikulčíková, která se do finále probojovala s absolutním nástřelem 300 bodů. Ve finále startovala z prvního místa, které nakonec obhájila. Klára Boháčková, která měla během celé sezony vyrovnané výsledky, nastřílela 297 bodů, což letos na finále bohužel nestačilo.

V kategorii do 14 let družstvo stejného klubu v sestavě Kateřina Mikulčíková (300 bodů), Vojtěch Záborec (300 bodů) a Klára Boháčková (297 bodů) vybojovalo zlato! V soutěži jednotlivců v kategorii do 14 let chlapci se Vojtěch Záborec probojoval do finále s absolutním nástřelem 300 bodů. Ve velké konkurenci se umístil na hezkém 5. místě.

Po loňských vynikajících výsledcích se Radkovi Mikulčíkovi letošní sezóna příliš nevydařila. Na Mistrovství ČR se letos umístil ve velké konkurenci na 12. místě za účastníky světových soutěží.

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky zlatá medaile, Česko, Sportovně střelecký klub Liberec, soutěž, Plzeň, finále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí liberečtí střelci uspěli na republikovém mistrovství. Získali dvě zlaté medaile  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.