Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Taneční a pohybová škola Ilma roztančila taneční soutěže a získala první letošní medaile

Pravidelné taneční hodiny a vystoupení pomáhají malým i velkým tanečníkům z Taneční a pohybové školy ILMA stále k lepším výkonům. Taneční sezóna 2017 začala soutěžemi v Praze a Hlinsku a taneční formace tam zazářily a přivezly domů do Turnova cenné kovy.

Zastoupení měla ILMA ve všech věkových kategoriích – mini děti, děti, junioři, hlavní věková kategorie i senioři, k nejúspěšnějším patřily formace v disciplínách Plesové formace, Plesové předtančení, Disco show, Cheerleaders a Street show. Celkem už má taneční škola v tomto roce vytančeno více než dvě desítky medailí a to je teprve začátek.

„Taneční a pohybová škola ILMA se věnuje taneční přípravě v široké škále tanečních žánrů a to již dvacet šest let. Škola se věnuje disciplínám speciálních tanců stylu Caribbean Dance - Salsa, Bachata, Merengue, ale i Swing dance, Mambo a plesovým choreografiím. Dále vzdělává mládež i dospělé ve směru Street Dance, ale i v tanečních žánrech R&B a v neposlední řadě i Performing Arts - Show Dance," řekla Ilona Šulcová z Ilmy.

Všechny taneční žánry vyučují zkušení lektoři, kteří ve svém oboru dosáhli uznání nejen jako odborníci – mezinárodní porotci, ale též jako aktivní tanečníci, reprezentanti na mezinárodních soutěžích. Taneční škola se může pochlubit nejen tituly mistrů České Republiky, ale i mistrů Evropy a světa v dětských i dospělých kategoriích.

Autoři | Foto ILMA Turnov

Štítky Praha, Turnov, Hlinsko, Evropa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taneční a pohybová škola Ilma roztančila taneční soutěže a získala první letošní medaile  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.