Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cheerleaderky z A-STYL Dragons si přivezly z mistrovství republiky hned dva tituly

Dva tituly mistryň republiky, sada tří stříbrných medailí a jeden bronz – to je úspěch A-STYL Dragons na Národní soutěži malých divizí ve sportovním cheerleadingu. Velikonočního republikového šampionátu se v polovině dubna v pražské BB aréně zúčastnilo na 350 soutěžících. Liberecké cheerleaderky si tak domů na sever přivezly slušnou koledu.

Zlato, a tím i titul Mistryň republiky malých divizích ve sportovním cheerleadingu, získaly Eliška Bezděková a Tereza Teplíková v kategorii Doubles Freestyle Pom Peewee a v Doubles Freestyle Pom Junior vyhrály Adéla Šponarová společně s Bárou Hladíkovou.

Ve stejných disciplínách opanovaly cheerleaderky z A-STYL Dragons i druhá místa, stříbro dále cinklo v kategorii Group Stunt Peewee L1 a bronz v Group Stunt Allgirl + Coed Senior L5.

„Vždy svým svěřencům říkám, aby si vystoupení užili na maximum. Medaile jsou pro nás nejenom třešničkou na dortu, ale hlavně motivací dál na sobě pracovat,“ svěřila se Nikol Smiley, trenérka A-STYLu.

Být nejlepší znamená ze sebe vydat to nejlepší. „Soutěž byla vyvrcholením celé sezóny pro malé divize a na jednotlivých vystoupeních jsme pracovali zhruba půl roku. Ze začátku jsme se soustředili na kondičku a techniku, teprve pak pilovali sestavy,“ dodala trenérka. Všechny skupinky z A-STYL Dragons, které se sportovní události zúčastnily, trénovaly nad rámec svých týmových tréninků, juniorská dua si dokonce musela vymyslet sestavu sama.

A jaké jsou další vyhlídky? „Momentálně vrcholí přípravy na Mistrovství ČR týmových divizí v cheerleadingu, které je vstupní branou na Mistrovství Evropy. My samozřejmě u toho budeme chtít být a poprat se o ta nejlepší umístění,“ uzavírá Smiley.

Autoři | Foto A-STYL Liberec

Štítky Evropa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cheerleaderky z A-STYL Dragons si přivezly z mistrovství republiky hned dva tituly  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.