Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zadržení s protiútokem či ochrana psovoda na veřejnosti. Na Kristýně se chystá tradiční kynologická soutěž

Devatenáctý ročník kynologické soutěže O pohár Kristýny proběhne v sobotu na stejnojmenném koupališti u Hrádku nad Nisou. Začíná se už v devět ráno a během dne se návštěvníci mohou těšit na divácky atraktivní disciplíny, jako je zadržení pachatele s protiútokem nebo ochrana psovoda na veřejnosti. Vstupné na akci se neplatí.

Před pár lety to vypadalo, že soutěž u se konat nebude, nakonec se ale vše povedlo a v sobotu tak proběhne už devatenáctý ročník. „Koncepce letošního ročníku je opět připravována zároveň tak, aby tuto akci mohla navštívit i široká veřejnost,“ říká jeden z pořadatelů Jiří Kolář.

Akce začíná už v devět hodin ráno, v deset hodin je na programu zadržení s protiútokem na břehu jezera. Stát za to bude i ochrana psovoda na veřejnosti od 14 hodin, či zadržení na 300 metrů od 16 hodin.

„Akce není jen soutěží, ale je i setkáním pejskařů z celé republiky. Chceme využít získaných zkušeností, znalostí a kontaktů a s organizačním výborem vynaložit veškeré úsilí, aby se tato soutěž vrátila mezi oblíbené akce pejskařů,“ dodal Kolář.

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky soutěž, Hrádek nad Nisou, Jiří Kolář, Organizační výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zadržení s protiútokem či ochrana psovoda na veřejnosti. Na Kristýně se chystá tradiční kynologická soutěž  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.