Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Obrovský zájem a jízda o vítězství v celé sérii. Takový byl JBC 4X Revelations

Už pátý ročník závodů JBC 4X Revelations se konal v polovině července v Jablonci nad Nisou. Areál v Dobré Vodě pomalu přestává zvládat nápor návštěvníků a i tentokrát se tak konal ve skvělé atmosféře. Závodům dodalo napětí i to, že se v Jablonci rozhodovalo o vítězi celé světové série.

Vítězství nejen v závodě, ale celé sérii, nakonec bere Tomáš Slavík, světová fourcrossová jednička, stavitel trati a organizátor celého eventu, který dokázal zvítězit zatím ve všech pěti závodech JBC 4X Revelations.

„Jsem rád, že jsem popáté dokázal vyhrát JBC 4X Revelations, vítězství na domácí trati si moc cením, není to jednoduché v tak hektických dnech organizovat a ještě závodit a podat výkon, obzvlášť když jde o závod, který rozhodne celkové vítězství série. Ještě více si však cením všech, co dorazili, podporují nás a dělají z tohoto eventu něco neskutečného. Moc si to užívám!" řekl Tomáš Slavík.

V ženské kategorii svůj sobotní závod vyhrála olympionička v bikrosu Romana Labounková a stejně jako Tomáš tak výsledkem získala celkové prvenství v celé fourcrossové světové sérii ProTour.

Novinkou v rámci závodu se letos stal vložený závod dětí Revelations Kids a nově se odjel také závod ve freestylu Revelations Big Air. Prvenství si z historicky prvního závodu odvezl současný nejúspěšnější český freestyle biker Jakub Vencl.

Autoři | Foto Jan Kasl

Štítky JBC 4X Revelations, Jablonec nad Nisou, Dobrá Voda, Dobrá voda, a.s., Tomáš Slavík, Romana Labounková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Obrovský zájem a jízda o vítězství v celé sérii. Takový byl JBC 4X Revelations  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.