Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Fanoušci hokejbalu míří do Turnova. O víkendu se tu odehraje Český pohár

Na zimních stadionech v Turnově a Jičíně se o víkendu odehraje další ročník Českého poháru v hokejbalu. Celkem se v obou městech odehrají tři desítky utkání a míří sem dvanáct týmů z celého Česka. V sobotu jsou na programu skupiny a čtvrtfinále, v neděli se bude hrát o umístění.

Ve skupinách si týmy zahrají každý s každým, odpoledne je pak na programu čtvrtfinále. Zatímco Turnov hostí skupiny C a D, v Jičíně si zahrají týmy ze skupin A a B.

Semifinále a boje o medaile pak budou v neděli k vidění na stadionu v Jičíně, v Turnově se rozhodne o pořadí na 9. až 12. místě.

Všechna utkání základních skupin a utkání o pořadí na 9. - 12. místě se hrají 2 x 15 minut čistého času, dvoubodovým systémem – bod za remízu, dva body za vítězství a žádný bod za porážku. Utkání play-off se hrají do rozhodnutí 2 x 15 minut čistého času. V případě nerozhodného výsledku následují samostatná střílení v sérii po třech, popřípadě po jednom s výměnou pořadí do rozhodnutí.

Vítěz Českého poháru se může těšit na zisk putovního poháru a zlatých medailí a finanční či materiální odměny v hodnotě 25 tisíc korun a navíc vybojuje právo postupu na Světový pohár.

Týmy na druhém a třetím místě taktéž obdrží poháry, medaile a finanční či materiální odměnu v hodnotě 15 tisíc respektive 5 tisíc korun.

Rozlosování poháru najdete tady.

Autoři | Foto Jiří Volkán

Štítky Turnov, hokejbal, Český pohár, Jičín, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci hokejbalu míří do Turnova. O víkendu se tu odehraje Český pohár  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.