Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

A-STYL vstupuje do dvacáté sezóny. Vítá nové členy od předškoláků až po dospělé

Jubilejní dvacátou sezónu zahájilo taneční centrum A-STYL. V letošním roce nabídne přes tři desítky kurzů od aerobicu, přes street dance, contemporary až po například cheerleading. A také rádo přivítá nové členy, a to od tříletých dětí, přes náctileté až po dospělé.

„Do dvacáté sezóny vstupujeme s 35 kurzy, což dohromady činí 48 lekcí týdně. Děti i dospělí si ve vybraných dnech v září mohou nezávazně zkusit jakoukoliv ukázkovou hodinu,“ říká Lucie Jakubcová, zakladatelka a vedoucí celého centra.

A-Sryl se může pochlubit mnoha individuálními i týmovými úspěchy. Jeho svěřenci jsou ve svých disciplínách několikanásobnými mistry ČR, vyhrávají celé seriály závodů a kromě toho stabilně reprezentují naši zemi i na mezinárodní úrovni. Letos si dokonce vybojovali nominaci na Mistrovství světa v cheerleadingu, které se uskuteční v dubnu 2018 v americkém Orlandu na Floridě.

Každý rok na pět stovek dětí

„Veškerá ocenění jsou až důsledkem našeho dlouholetého přístupu a práce, nikoliv naším prvotním cílem. Více než jakékoliv medaile si cením toho, že je A-STYL již dlouhá léta stabilní školou, kam se každé září vrací na pět stovek dětí,“ komentuje Lucie Jakubcová.

Vedle klasických lekcí připravuje centrum pro své kurzisty nejrůznější interní soutěže, výroční show v Home Credit Areně a přes letní prázdniny potom 8 týdnů tematických soustředění a táborů.

Od roku 1998 prošlo kurzy 5900 účastníků. „Začínali jsme se čtyřicítkou dětí jako volnočasový kroužek v tělocvičně ZŠ Oblačná. V začátcích mi hodně pomáhal manžel. Přijížděl na každý trénink zapojit aparaturu, protože jsem tenkrát těžké bedny sama neunesla,“ zavzpomínala Lucie Jakubcová.

Vlastní prostory v aréně

Dnes má A-STYL Centrum vlastní prostory se 4 tanečními sály, perfektním technickým a sociálním zázemím, 4 šatnami, recepcí a solnou jeskyní pro relaxaci. Sídlí ve Sport parku Liberec.

Dvacáté výročí se chystají pořádně oslavit. Právě oslava začne již v únoru 2018, a to maškarním bálem v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci. Pokračovat se bude hned v červnu A-STYL Show, která bude pojata jako obří narozeninová party.

Informace o náborech do kurzů najdete na www.astyl.cz

Autoři | Foto A-STYL Liberec

Štítky A-STYL, Liberec, Česko, Florida, Orlando

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A-STYL vstupuje do dvacáté sezóny. Vítá nové členy od předškoláků až po dospělé  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.