Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Florbalový svátek. FBC přivítá střešovický Tatran v Home Credit aréně

Zvýšenou motivaci budou mít liberečtí florbalisté v neděli proti pražskému Tatranu Střešovice. Po dvou porážkách budou chtít získat první body a energii by jim měl přinést i fakt, že se hraje v Home Credit aréně. Utkání začíná v 15 hodin, program je ale připravený na celý den.

Už v devět ráno tak začíná dětský turnaj. V poledne ty nejmenší florbalisty vystřídají junioři, kteří se utkají s Mladou Boleslaví. Od 15 hodin hrají muži a celodenní program zakončí extraligový zápas žen také proti Střešovicím.

Muži FBC nevstoupili do Superligy šťastně. Hned v úvodním utkání prohráli doma s nováčkem ze Znojma 4:9 a lepší nebyl ani druhý zápas na palubovce Brna, který dopadl výsledkem 4:8. „Poslední roky se nám bohužel vstupy do sezony nedaří a těžko hledat konkrétní příčinu. Byla tam celá řada chyb, nedůrazu a nekoncentrovanosti v průběhu obou zápasů,“ řekl gólman FBC Vít Vaníček.

A favoritem nebudou domácí ani v tomto utkání. Střešovice patří dlouhodobě k české špičce, Liberečtí ale cítí nějakou šanci. „Nebude to nic jednoduchého, ale na druhou stranu Tatran prochází generační obměnou a přeci jenom už to není ten „válec“, který neohroženě poráží jednoho soupeře za druhým,“ myslí si liberecký gólman.

Ten se na zápas v aréně těší. „Zahrát si v hokejové aréně je vždy skvělý zážitek. Určitě přijde i více diváků než na ostatní zápasy, atmosféra bude skvělá a o to větší bude motivace uspět. Těším se stejně jako celý tým,“ dodal.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Tatran Střešovice, Home Credit arena, Home Credit, Tatran, TJ Tatran Střešovice, Střešovice, Ruská superliga ledního hokeje, Mladá Boleslav, Brno, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalový svátek. FBC přivítá střešovický Tatran v Home Credit aréně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.