Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nejúspěšnější liberečtí karatisté rozšiřují své řady, SK Karate – Shotokan Liberec pořádá nábor členů

Se začátkem školního roku otevírá brány novým zájemcům nejlepší liberecký a 3. Nejúspěšnější oddíl v České republice – SK Karate – Shotokan Liberec. Nábor probíhá do všech tréninkových skupin, včetně pohybové přípravky předškoláků, která má v Shotokanu dlouhou tradici a skvělé výsledky v tréninku dětí.

Liberecký Shotokan má za sebou mnoho úspěchů a splněných met v podobě neuvěřitelných 746 medailí vybojovaných od svého vzniku až dodnes, (zatím) bronzová příčka v republikovém žebříčku klubů, mezinárodní medaile (v Shotokanu je stále nejcennější kov ČR z nejtěžší soutěže WKF – MS seniorů, a další cenné medaile evropského formátu),ale také skvělá přátelská atmosféra na všech oddílových akcích, soustředěních, sportovních dnech a celkově v klubu, které si trenéři cení zrovna tak, jako úspěchů svých svěřenců. Nově bylo přisouzeno Liberci SCM – Sportovní centrum mládeže, které má za úkol sdružovat a podporovat talentovanou mládež a již nyní, po necelých šesti měsících fungování jsou vidět první výsledky spolupráce. 

Vzhledem k tomu, že bylo karate schváleno do olympijského programu her v Tokyu 2020, mají malí i velcí karatisté o silnou motivaci navíc ve svém tréninku. Shotokanu ulehčuje situaci skutečnost, že se vždy plně orientoval na WKF, tedy soutěžení v největší a nejprestižnější federaci, která je jako jediná podporovaná olympijským výborem.  

Kromě velkého úsilí a píle stojí za úspěchy a výkony libereckých karatistů jejich trenéři, kteří patří k trenérské špičce v republice a kromě nejvyššího trenérského vzdělání si rozšiřují své kaučovské zkušenosti a dovednosti na seminářích, turnajích i v řadách reprezentace ČR (Petra Piskačová, hlavní trenér SK a trenér  státní reprezentace).

Děti, mládež a dospělí trénují na ZŠ Barvířská a v zrcadlovém sálu SpinFitu. Pro svou přípravu využívají širokou škálu doplňkových aktivit, jako jsou kondiční kruhové tréninky, plavecké tréninky, jóga, jumping, atletické a gymnastické tréninky a v neposlední řadě regenerační zázemí vlastní sauny a masáží. Řada z kondičních aktivit je otevřena i veřejnosti a aktivním rodičům členů.

Nejlepší liberecký klub má nyní za sebou kondiční soustředění závodníků v Harrachově, National Camp v Drahoníně, určený především talentované mládeži a podporovaný státní reprezentací, Letní pobyt dětí v Borovici, který si letos naplno užilo 71 dětí od 4 do 14 let a reprezentační soustředění na Jizerce. Nyní se již vše chystá na zahájení školního roku a úspěšné závodní sezóny.

S trenéry a zástupci z řad cvičenců se můžete potkat na veletrhu SportLive, kde se oddíl bude prezentovat na velké ploše se svými ukázkami a na ochozu areny. Ve stánku SK Karate – Shotokan Liberec si budete moci vyzkoušet trénink na vlastní kůži. Vítány jsou i malé děti od 3 let, trenéři pohybové přípravky se na vás již moc těší v sobotu 3. Září v Home Credit Areně. Vlastní nábor je zahájen od  pondělí 5.září.

Více o oddílu se můžete dozvědět všemi možnými cestami. Využít můžete webové stránky klubu, oficiální facebookový profil, nebo se můžete skontaktovat přímo s trenéry, či navštívit, shlédnout a vyzkoušet si trénink přímo na ZŠ Barvířská.

Autoři

Štítky karate, Liberec, trénink, trenér, Česko, olympijské hry, Tokio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejúspěšnější liberečtí karatisté rozšiřují své řady, SK Karate – Shotokan Liberec pořádá nábor členů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.