Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chcete být součástí slavného závodu? Jizerská 50 hledá dobrovolníky

Už v půlce února se do Bedřichova opět sjedou tisíce závodníků z celého světa na padesátý ročník Jizerské 50. Na to je ale potřeba hodně lidí a pořadatelé tak shánějí dobrovolníky. Chcete zažít legendární závod trochu jinak a třeba nahlédnout do jeho zákulisí? Není nic jednoduššího.

Jizerská 50 opět rozjíží dobrovolnický program, do kterého by pořadatelé rádi přivedli ty, kteří mají blízko ke sportu a chtějí získat nové zkušenosti. Dobrovolníci jsou potřeba už od čtvrtka 16. února až do neděle 19. února, kdy celý závod vyvrcholí. „Není nutné účastnit se všech čtyř dnů, ale zase by byla škoda nebýt u dění jubilejního ročníku po celou dobu. Někteří budou působit v Liberci, jiní přímo na stadionu v Bedřichově a jeho okolí,“ řekl hlavní koordinátor dobrovolníků Pavel Čermák.

Dobrovolníci sice nezískají finanční odměnu, mohou se ale těšit na oficiální triko závodu, dopravu do Bedřichova zdarma, občerstvení nebo slevu na vybraný závod Ski Tour. „Hlavně jde ale o zážitek k nezaplacení,“ dodává Čermák.

Jednou z dobrovolnic byla loni i Denisa Trakalová. „Pro mě byla účast na závodě jako organizátor něco úplně nového. Do té doby jsem si vlastně ani pořádně neuměla představit, co všechno je potřeba připravit a mít dopředu naplánované. Velmi se mi líbila celá ta atmosféra a byla jsem nadšená, že na vlastní oči vidím elitní závodníky,“ řekla Denisa, která také láká nové dobrovolníky. „Pokud ještě zvažujete, tak se nerozmýšlejte dlouho a rovnou se přihlaste. Pokud máte rádi závody, rádi fandíte, chtěli byste být také součástí něčeho velkého a velkolepého, máte rádi akční chvilky a nesnášíte nudu, tak o tuhle akci rozhodně nesmíte přijít.“

Chcete být dobrovolníkem na Jizerské 50? Více informací včetně toho, jak se přihlásit, najdete tady.

Autoři | Foto Jizerská 50

Štítky Jizerská padesátka, Bedřichov, Pavel Čermák, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete být součástí slavného závodu? Jizerská 50 hledá dobrovolníky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.