Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hokejbalová liga se rozšiřuje a hledá nové talenty. Zahrát si chodí i hokejisté z extraligy

Už v dubnu se rozeběhne další ročník liberecké hokejbalové ligy. Ten loňský ovládly Vosy Liberec a zahrálo si jej celkem pět týmů. Teď jsou přihlášeny týmy čtyři, liga by se ale ráda rozrostla o další. Pokud vás baví zaběhat si s hokejkou a oranžovým míčkem, máte možnost, soutěž je otevřená všem amatérům a novým talentům.

„Hledáme bývalé i současné hokejisty a hokejbalisty, ale i fanoušky, kteří si tento sport chtějí zahrát," říká jeden z organizátorů ligy Jiří Dušek. Soutěž se hraje systémem každý s každým a poté se o mistrovi rozhodne v playoff.

I když se jedná o neregistrovanou ligu, v loňském ročníku si ji zahráli zajímaví hráči. „Co mohu slíbit, je i přítomnost profesionálních hokejistů. Minulý rok si s námi přišli zahrát Michal Bulíř, nebo Martin Bartek. Liga má určitě náboj," dodává Dušek.

Pokud máte zájem stát se součástí liberecké hokejbalové ligy, ozvěte se na mail hokejbal.liberec@seznam.cz, nebo na facebook Hokejbalový spolek Liberec.

Autoři | Foto Radek Kudláček

Štítky hokejista, Bílí Tygři Liberec, Michal Bulíř, Martin Bartek, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejbalová liga se rozšiřuje a hledá nové talenty. Zahrát si chodí i hokejisté z extraligy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.